سوال در مورد پیش نیاز مطالعه ساختمان داده - نسخهی قابل چاپ |
سوال در مورد پیش نیاز مطالعه ساختمان داده - faryadSH - 15 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ب.ظ
اینطور که من میدونم ساختمان گسسته پیش نیاز مباحث ساختمان داده و ساختمان داده و گسسته هم پیش نیاز طراحی الگوریتم هست و میخوام بدونم منی که زمان هم کم دارم و از طرفی هییییییییییییییچی از ساختمان گسسته یادم نیست , و تازه شروعش کردم دارم میخونم گسسته رو , آیا اگر ساختمان داده رو الان همزمان با گسسته شروع کنم به مشکل نمیخورم؟ من وقتی کتابی رو شروع به خوندن میکنم و همون اوایل کار مباحث رو نمیفهمم خیلی بی انگیزم میکنه برای همین میپرسم به طور کلی چقدر گسسته و داده و طراحی الگوریتم وابستگی بهم دارن؟ ممنون میشم تجربیات خودتون رو در اختیار بنده و امثال بنده بذارید |
RE: سوال در مورد پیش نیاز مطالعه ساختمان داده - itplus - 15 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ب.ظ
ولله من که کلاً گسسته نخوندم و واسه خوندن ساختمان و طراحی هم به هیچ مشکلی بر نخوردم. و قبول دارم که مطالب یه کم سخت شروع میشه ولی ندونست گسسته زیاد به دانش ساختمان و طراحی لطمه نمی زنه ( با این حال که پیش نیاز ساختمان داده هست تو دانشگاه). من خودم کسی هستم که کلاً گسسته رو تو ترم ۳ (یعنی ۳ سال پیش) پاس کردم و حتی یک کلمه هم ازش یادم نیست و واسه کنکورم حذفش کردم اصلاً نخوندم و فقط ساختمان و طراحی رو شروع کردم و با این حال تو کنکور آزمایش ماهان از ۱۲ تا سؤال طراحی و ساختمان، ۷ تاش رو درست جواب دادم و رتبه ام هم تو آی تی ۱ شد. شما هم از منابع خوبی خوندن رو شروع کنی یواش یواش راه میفتی ایشالا |
RE: سوال در مورد پیش نیاز مطالعه ساختمان داده - faryadSH - 15 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ب.ظ
(۱۵ آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ب.ظ)itplus نوشته شده توسط: ولله من که کلاً گسسته نخوندم و واسه خوندن ساختمان و طراحی هم به هیچ مشکلی بر نخوردم. و قبول دارم که مطالب یه کم سخت شروع میشه ولی ندونست گسسته زیاد به دانش ساختمان و طراحی لطمه نمی زنه ( با این حال که پیش نیاز ساختمان داده هست تو دانشگاه). واقعا؟؟؟؟ چه جالب امیدوار شدم مرسی از لطفت تون |
RE: سوال در مورد پیش نیاز مطالعه ساختمان داده - itplus - 15 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۲۱ ب.ظ
(۱۵ آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ب.ظ)faryadSH نوشته شده توسط:(15 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ب.ظ)itplus نوشته شده توسط: ولله من که کلاً گسسته نخوندم و واسه خوندن ساختمان و طراحی هم به هیچ مشکلی بر نخوردم. و قبول دارم که مطالب یه کم سخت شروع میشه ولی ندونست گسسته زیاد به دانش ساختمان و طراحی لطمه نمی زنه ( با این حال که پیش نیاز ساختمان داده هست تو دانشگاه). بله. نگران نباش. فقط حواست باشه مرتبه زمانی ها و بازگشتی ها که فصل یک و دو ساختمان هستن رو خوب یاد بگیری چون که تغریباً تو ۹۰ درصد مطالب بعدی به طور مستقیم یا غیر مستقیم به اینا ربط پیدا می کنن |