پرسمن ویرایش ۵ یا ۷ ؟ کدوم ترجمه جعفر نژاد قمی یا سالخورده - نسخهی قابل چاپ |
پرسمن ویرایش ۵ یا ۷ ؟ کدوم ترجمه جعفر نژاد قمی یا سالخورده - Alishadan84 - 14 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۳۹ ب.ظ
من ویرایش ۵ پرسمن ترجمه ی جعفر نژاد قمی رو تا فصل ۱۷ خوندم. حالا چی کار کنم همین رو بخونم تا تموم شه یا برم ویرایش ۷ رو هم بخرم دوستان راهنمایی کنید. |
RE: پرسمن ویرایش ۵ یا ۷ ؟ کدوم ترجمه جعفر نژاد قمی یا سالخورده - mrsh1372 - 14 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۵۶ ب.ظ
(۱۴ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۳۹ ب.ظ)Alishadan84 نوشته شده توسط: من ویرایش ۵ پرسمن ترجمه ی جعفر نژاد قمی رو تا فصل ۱۷ خوندم.سلام.من همین ترم مهندسی نرم افزار با آقای سالخورده دارم.به گفته ی خودشون کتاب نسخه ی جدید با قدیم تفاوت هایی داره.بهتره کتاب جدید رو بخرید.قیمتش هم ۱۲۰۰۰ تومان ولی من دیدم که تا ۱۸۰۰۰ تومان هم می فروشن. |
RE: پرسمن ویرایش ۵ یا ۷ ؟ کدوم ترجمه جعفر نژاد قمی یا سالخورده - Alishadan84 - 15 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۰۶ ب.ظ
(۱۴ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۵۶ ب.ظ)mrsh1372 نوشته شده توسط:(14 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۳۹ ب.ظ)Alishadan84 نوشته شده توسط: من ویرایش ۵ پرسمن ترجمه ی جعفر نژاد قمی رو تا فصل ۱۷ خوندم.سلام.من همین ترم مهندسی نرم افزار با آقای سالخورده دارم.به گفته ی خودشون کتاب نسخه ی جدید با قدیم تفاوت هایی داره.بهتره کتاب جدید رو بخرید.قیمتش هم ۱۲۰۰۰ تومان ولی من دیدم که تا ۱۸۰۰۰ تومان هم می فروشن. |
پرسمن ویرایش ۵ یا ۷ ؟ کدوم ترجمه جعفر نژاد قمی یا سالخورده - mcse2010 - 15 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ ب.ظ
نیازی به خرید کتاب جدید نیست.مباحث جدید را از روی جزوه امیر کبیر یا خلیلی فر بخون |
RE: پرسمن ویرایش ۵ یا ۷ ؟ کدوم ترجمه جعفر نژاد قمی یا سالخورده - Alishadan84 - 16 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۳۲ ق.ظ
(۱۵ آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ ب.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط: نیازی به خرید کتاب جدید نیست.مباحث جدید را از روی جزوه امیر کبیر یا خلیلی فر بخوناین جزوه هاشو از کجا گیر بیارم، خودت پی دی افش رو نداری؟ |
پرسمن ویرایش ۵ یا ۷ ؟ کدوم ترجمه جعفر نژاد قمی یا سالخورده - ahmadzafari - 01 دى ۱۳۹۳ ۰۶:۴۲ ب.ظ
تـــــــــــــــــو رو خدا جواب منو بدید ویراست هفتم کتاب آقای سالخورده با کتاب ویراست ۷ کتاب پرسمن هست یا نه ویراست ها ی قدیمی تره؟ |
RE: پرسمن ویرایش ۵ یا ۷ ؟ کدوم ترجمه جعفر نژاد قمی یا سالخورده - Behzad TP - 01 دى ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ب.ظ
(۰۱ دى ۱۳۹۳ ۰۶:۴۲ ب.ظ)ahmadzafari نوشته شده توسط: ویراست هفتم کتاب آقای سالخورده با کتاب ویراست ۷ کتاب پرسمن هست یا نه ویراست ها ی قدیمی تره؟ کتاب سالخورده ترجمه ویرایش هفت پرسمن هستش. فصل اول این کتاب را ضمیمه می کنم تا یه نگاهی بندازید. |