![]() |
ترتیب دوس کامپایلر و برنامه سازی و نظریه - نسخهی قابل چاپ |
ترتیب دوس کامپایلر و برنامه سازی و نظریه - shayesteNEY - 13 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۲۸ ب.ظ
سلام دوستان ی سوال من تو دانشگاه نه کامپایلر خوندم نه طراحی پیاده سازی و نه نظریه زبان و نه گسسته میدونم دیگه افسوس خوردن داره ![]() پارسال کنکور دادم و کتاب طراحی پیاده سازی جعفرنژاد قمی رو مطالعه مختصر کردم! برای امسال نمیدونم از این سه(کامپایلر و طراحی پیاده سازی و نظریه) مبحث کدوم یکی رو باید زودتر از بقیه بخونه( از نطر پیش نیازی مباحث) از نظر مباحث مشترک در چه وضعیتی هستن و چه کتابهایی یا فصولی برای شروع مناسب هستند ممنون میشم دوستان تجربیاتشونو در احتیارم بزارند Smile اینو بگم پایه ریاضیاتم خوب نیست ![]() |
ترتیب دوس کامپایلر و برنامه سازی و نظریه - Riemann - 13 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۲۸ ب.ظ
طراحی پیاده سازی زبان خیلی ربطی به اون دوتا درس دیگه نداره و میتونید بخونیدش و وقت به اندازه کافی هست که این درسو بخونید کامپایلر، شما فقط از درس نظریه آشنایی با گرامر ها رو نیاز دارید و بعد از اون میتونید این درس رو هم کامل بخونید. درس نظریه هم پیش نیاز اون دوتا درسه ولی فقط مبحث گرامر اون به صورت جدی پیشنیاز هست. برای کامیپایلر و نظریه من پیشنهاد میکنم که ویس کلاسای دکتر کارگهی و نظریه ایشون رو گوش کنید به همراه جزوه هردوشون حدود ۸۰ ساعت هستن که میشه توی یک ماه و نیم کامل این دو درس رو یاد گرفت و توی کنکور هم تستش رو زد ولی باز یکم سنگین هست چون سر کلاس نرفتید. واسه زبان برنامه سازی هم کتاب مقسمی |