نظر سنجی در مورد دوره ی برنامه نویسی پیشرفته c++ - نسخهی قابل چاپ |
نظر سنجی در مورد دوره ی برنامه نویسی پیشرفته c++ - one hacker alone - 09 آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ ق.ظ
با یاد خدا سلام دوستان خواستم ببینم چند نفر موافق هستن که یه دوره ی ++C پیشرفته بزارم؟؟؟ تو این دوره دوستان باید قبلا این زبان رو کار کرده باشن و ما اینجا به سراغ برنامه نویسی سیستمی میریم و البته مباحث برنامه نویسی شبکه و DLL نویسی و... اصلا اینجا کسی پایه هست؟ . . . . . نبود؟؟؟؟ یعنی بریم یه انجمن دیگه دوره بزاریم؟؟؟ بابا من شما جووونا رو میبینم که اهل درس و اینایید دارم بهتون حال میدم وگرنه انجمن های دیگه کلی استقبال میکنن |
نظر سنجی در مورد دوره ی برنامه نویسی پیشرفته c++ - Happiness.72 - 17 آذر ۱۳۹۳ ۰۸:۳۷ ب.ظ
با تشکر دوست عزیز خیلی هم خوبه ولی از بس تو دانشگاه خوندیم دیگه تغذیه شدم الان بورس روی دور اپلیکیشن نویسی هستش اگه آموزش بدید من صد درصد پایه هستم + خیلی از دوستان دیگه |
نظر سنجی در مورد دوره ی برنامه نویسی پیشرفته c++ - blackhalo1989 - 17 آذر ۱۳۹۳ ۱۰:۴۱ ب.ظ
سیلابس و شیوه آموزش رو بگید. قراره مثل دوره های دیگه هایی که تو سایت بوده وسط کار رها بشه؟ |
RE: نظر سنجی در مورد دوره ی برنامه نویسی پیشرفته c++ - zahra:) - 06 فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۴۶ ب.ظ
(۰۹ آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ ق.ظ)one hacker alone نوشته شده توسط: با یاد خدا من پایم و پیشاپیش تشکر میکنم اگر در جای دیگه ای برگزار کردید لطفا ادرس بدید بسیار ممنون |
نظر سنجی در مورد دوره ی برنامه نویسی پیشرفته c++ - one hacker alone - 06 فروردین ۱۳۹۴ ۰۶:۰۰ ب.ظ
سلام این تاپیک مربوط به خیلی وقته پیشه که من اوایل پیگیر بودم دیدم استقبال نمیشه رها کردم تا اینکه در زمستان یه دوره ی رایگان برگزار کردیم و تمام هم شد انشالله بعد از عید شروع میکنیم |
نظر سنجی در مورد دوره ی برنامه نویسی پیشرفته c++ - (*‿*) - ۲۱ فروردین ۱۳۹۴ ۰۵:۳۰ ب.ظ
بعد عید هم رسید منتظریم.... |
RE: نظر سنجی در مورد دوره ی برنامه نویسی پیشرفته c++ - zahra:) - 25 فروردین ۱۳۹۴ ۰۶:۳۸ ب.ظ
(۲۱ فروردین ۱۳۹۴ ۰۵:۳۰ ب.ظ)(*‿*) نوشته شده توسط: بعد عید هم رسید منتظریم....me too |
نظر سنجی در مورد دوره ی برنامه نویسی پیشرفته c++ - kora - 26 فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۴۰ ب.ظ
اگه آموزش بزارید که عالیه......... |
نظر سنجی در مورد دوره ی برنامه نویسی پیشرفته c++ - one hacker alone - 27 فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۳۹ ق.ظ
سلام دوستان این افرادی که میگن دوره ، منظورشون سطح ۱ یا ۲ هستش؟ اونایی که میگن ۲ آیا با مباحث اولیه c++ آشنایی دارن |
نظر سنجی در مورد دوره ی برنامه نویسی پیشرفته c++ - (*‿*) - ۲۸ فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۱۲ ق.ظ
سطح ۲ قطعا ،حالا عنوان کنید نظر خودتون رو دوستان هم اعلام میکنن در موردش. |