کدام موضوع رو به عنوان موضوع پایان نامم انتخاب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ - نسخهی قابل چاپ |
کدام موضوع رو به عنوان موضوع پایان نامم انتخاب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ - elsaa - 28 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۵۷ ب.ظ
سلام دوستان. واسه انتخاب موضوع پایان نامم سر دوراهی گیر کردم.ممنون میشم اگه راهنماییم کنین. دارم ارشد شبکه میخونم .استادهام دوتا موضوع معرفی کردن. کلود کامپیوتینگ و اینترنت اشیا. یه مطالعه اجمالی دربارشون داشتم اما نمیدونم کدوم رو انخاب کنم بهتر باشه.کدوم جای کار داره و بسته و محدود نیست.درضمن هیچ کسی رو هم ندارم که در حد یک راهنمایی کمکم کنه. خواهشا شما راهنماییم کنین. ممنون. |
کدام موضوع رو به عنوان موضوع پایان نامم انتخاب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ - mohamad--figo - 17 آبان ۱۳۹۴ ۰۶:۲۵ ب.ظ
تا جایی که من میدونم محاسبات ابری تمام روش های پیاده سازی مربوط به کارهای توزیعی رو شامل میشه حالا میخواد محیط گرید باشه یا کلاستر و .... ITot تا جایی که من میدونم مربوط میشه به وسایل سخت افزاری در بالاترین درجه مثل موبایل یا هر مداری که قابلیت اتصال به یک شبکه رو داشته باشه حالا با سیم یا بیسیم. زیاد جدا از هم نیستند. |
کدام موضوع رو به عنوان موضوع پایان نامم انتخاب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ - fereshtok - 30 آبان ۱۳۹۴ ۰۲:۵۴ ب.ظ
با سلام من دانشجوی ارشد نرم افزار هستم ، برای پایان نامه هنوز موضوعی انتخاب نکردم، چون وقتم خیلی کم هستش میخوام موضوعی انتخاب کنم که احتیاج به پیاده سازی نداشته باشه، دوستان اگر در زمینه داده کاوی میتونید موضوعی بهم پیشنهاد کنید که هم جدید باشه و هم منابع زیادی واسه مراجعه داشته باشه. |