سوال از مالتی پلکسر، فصل ۴ پوران - نسخهی قابل چاپ |
سوال از مالتی پلکسر، فصل ۴ پوران - dokhtare payiz - 13 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۲۴ ب.ظ
مثال ۳ از قسمت مالتی پلکسر فصل ۴ پورانو اصلن متوجه نمیشم مخصوصن MUX4*1و MUX2*1رو؟ |
مدارات ترکیبی - A V A - 13 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۲۶ ب.ظ
خوب ادرس ندادی میشه بگی دقیقا چه صفحه و سوالی؟ (۱۳ مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۲۶ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: خوب ادرس ندادی میشه بگی دقیقا چه صفحه و سوالی؟ فکنم پیداش کردم، کدوم قسمتش نامفهومه؟ |
RE: مدارات ترکیبی - dokhtare payiz - 14 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۴۲ ب.ظ
(۱۳ مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۲۶ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: خوب ادرس ندادی میشه بگی دقیقا چه صفحه و سوالی؟ص۱۱۵ مقدار f و I رو نمیدونم از کجا آورده |
RE: مدارات ترکیبی - Farzamm - 14 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۳۰ ب.ظ
(۱۳ مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۲۴ ب.ظ)dokhtare payiz نوشته شده توسط: مثال ۳ از قسمت مالتی پلکسر فصل ۴ پورانو اصلن متوجه نمیشم مخصوصن MUX4*1و MUX2*1رو؟ احتمالاً شما با بسط شانون آشنایی ندارید، توصیه می کنم حتماً مطالعه کنید. با توجه به اینکه در بدست آوردن f و I مشکل دارید، باید بگم که بدست آوردن این مقادیر وابسته به این است که کدام خطوط را به عنوان select در نظر می گیرید، مثال پوران برای MUX4/1 ورودی های b و c را به عنوان خطوط select انتخاب کرده پس برای بدست آوردن f باید ببینید با مقداردهی bc چه مینترم هایی انتخاب می شوند، مثلاً وقتی bc=00 باشه واضحاً مینترمهای m0=000 و m4=100 انتخاب می شوند که در هر دو آنها bc=00 است پس f بدست می آید یعنی به تابع اصلی نگاه می کنیم f(a,b,c)=sigma(0,1,4,5) که هر دو مینترم صفر و چهار یک هستند پس جدول را به همین ترتیب پر می کنیم. مقدار I هم تابعی از متغیرهایی است که به عنوان select انتخاب نشده اند که در مثال MUX4/1 متغیر a و در مثال MUX2/1 متغیرهای b و c می باشند. در مثال mux4/1 اگر هر دو f یک بود I نیز یک می شود، اگر هر دو f صفر بود I صفر و اگر fها به ترتیب ۰ بعد ۱ بود I=a و اگه به ترتیب ۱ و بعد ۰ بود I=~a می شود. مثلاً I0 چون هر دو یک هستند I هم یک می شود. در مثال MUX2/1 چون Iها تابعی از دو متغیر b و c هستند پس برای بدست آوردن I باید با توجه به fها باید I را از روی جدول صحتی که فقط b و c هستند ساده کنید. مثلاً I0 را که ساده کنیم ~b می شود. امیدوارم توضیحات به اندازه کافی و قابل فهم باشد. |
RE: مدارات ترکیبی - dokhtare payiz - 15 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ب.ظ
(۱۴ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۳۰ ب.ظ)JFarzam نوشته شده توسط:ممنون فقط نمیدونم چرا ۴ تا ۱f شده بقیه ۰ ان تو MUX4*1? fi به خاطر ۱*۴ بودنشه؟ با MUX2*1 مقایسه کردم اینو گفتم(13 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۲۴ ب.ظ)dokhtare payiz نوشته شده توسط: مثال ۳ از قسمت مالتی پلکسر فصل ۴ پورانو اصلن متوجه نمیشم مخصوصن MUX4*1و MUX2*1رو؟ این مثالتونم که با گفتتون متناقضه!: I0 چون هر دو یک هستند I هم یک می شود. |
RE: مدارات ترکیبی - Farzamm - 15 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۰۰ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ب.ظ)dokhtare payiz نوشته شده توسط: ممنون فقط نمیدونم چرا ۴ تا ۱f شده بقیه ۰ ان تو MUX4*1? fi به خاطر ۱*۴ بودنشه؟ با MUX2*1 مقایسه کردم اینو گفتم یک یا صفر شدن f بستگی به تابع صورت مسئله داره دیگه / تابع صورت مسئله f(a,b,c)=signma(0,1,4,5) چهارتا یک داره چهار تا صفر که اینطوری شده / شما کلاً صورت مسئله را متوجه شدید؟ صورت سوال گفته قرار تابع f گفته شده را با MUX پیاده سازی کنیم. این تناقض رو از کدام جمله پیدا کردید؟؟!!! برای I0 در مثال MUX4/1 چون هر دو مینترم m0 و m4 خروجی fشون یک هست I0 همواره یک هست و مستقل از a میشه! من نمی دونم چطور برای خودتون تناقض به وجود آوردید! |