مسئله پنجم - نسخهی قابل چاپ |
مسئله پنجم - ف.ش - ۰۸ مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۰ ق.ظ
[attachment=953] با تشکر از آقای FARDAD_A |
مسئله پنجم - behdad - 08 مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۴ ق.ظ
سلام خدا رو شکر قبل از اینکه دوستان به جواب قطعی برسن، من سوال رو دیدم گزینه ب جواب سوال هست، این اتوماتا حتما یک a رو دریافت میکنه پس a* اشتباهه، و باید a+ باشه |
مسئله پنجم - ف.ش - ۰۸ مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۸ ق.ظ
میتونید عبارت منظم متناظر با گزینه ۲ رو بنویسید؟ |
RE: مسئله پنجم - mosavat - 08 مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۳ ب.ظ
آفاق جان، مبحث DFA/ NFA فکر میکنی حداکثر تا کی ادامه داشته باشه ؟ یکماه دیگه ؟ یا بیشتر ؟ مبحث پایه ای خیلی خیلی مهمی هست، به سادگی نمیشه ازش گذشت ... |
RE: مسئله پنجم - behdad - 08 مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۸ ب.ظ
(۰۸ مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۸ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: میتونید عبارت منظم متناظر با گزینه ۲ رو بنویسید؟ بله، فکر میکنم این باشه [tex]a a^{*} (ba)^{*}[/tex] |
RE: مسئله پنجم - ف.ش - ۰۸ مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۴۵ ب.ظ
من فکر میکنم عبارت منظم گزینه ۲: [tex]a(ba)^{*}[/tex] مثلا رشته هایی مثل a ,aba,ababa رو می پذیره. (۰۸ مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۳ ب.ظ)daneshju-arshad نوشته شده توسط: آفاق جان، فکر میکنم ۱/۵-۱ ماه روی کل مبحث زبانهای منظم وقت بگذاریم چون باید به همه مباحث بپردازیم. |
RE: مسئله پنجم - blackhalo1989 - 08 مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۵۶ ب.ظ
(۰۸ مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۸ ب.ظ)behdad نوشته شده توسط:نه این نیست چون این جواب شامل مثلا ۵ تا a هم میشه که واضحه غلطه.(08 مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۸ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: میتونید عبارت منظم متناظر با گزینه ۲ رو بنویسید؟ (۰۸ مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۴۵ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: من فکر میکنم عبارت منظم گزینه ۲: [tex]a(ba)^{*}[/tex]این جواب به نظر درسته. یه جواب دیگه هم من دارم:[tex](ab)^{*}a[/tex] |
RE: مسئله پنجم - behdad - 08 مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۰۴ ب.ظ
(۰۸ مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۴۵ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: من فکر میکنم عبارت منظم گزینه ۲: [tex]a(ba)^{*}[/tex] وای ببخشید بچه ها، من اگه یه روز یه بی دقتی بزرگ نکنم روزم شب نمیشه خدا به خیر کنه کنکورمو عبارت منظم همونیه که آفاق جون و blackhalo1989 گفتن مرسی که تذکر دادین |
مسئله پنجم - fatima1537 - 08 مرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۱۸ ب.ظ
گزینه "ج" غلط هست_چون این ماشین فقط ab را میپذیرد و لی a+b+ یعنی aوbمیتوانند به دفعات تکرار شوند، که این کار در این ماشی انجام پذیر نیست و فقط یکبار aوbظاهر می شوند |
مسئله پنجم - ف.ش - ۰۸ مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۸ ب.ظ
نه ج درسته طوقه اول برچسب a داره و طوقه دوم برچسب b، ببخشید موقعی که cut کردم برچسب طوقهها از قلم افتاده!! |
مسئله پنجم - fatima1537 - 08 مرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۳۷ ب.ظ
پس گزینه "ب" غلطه چون این گرامر حتما a را تولید میکند |