فرق پردیس قزوین وعلوم تحقیقات قزوین در گرایش شبکه - نسخهی قابل چاپ |
فرق پردیس قزوین وعلوم تحقیقات قزوین در گرایش شبکه - ayubes - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۲ ق.ظ
باسلام دوستان من پردیس قزوین قبول شده ام با تاز ۵۴۲۶ ولی من زیاد خوشحال نیستم چون پردیس هستش ودوست دارم مخابرات امن اهر برم به نظرتون شهریه پردیس و مدرکش با علوم تحقیقات قزوین فرق داره؟ کمکم کنید ممنوم میشوم |
فرق پردیس قزوین وعلوم تحقیقات قزوین در گرایش شبکه - ezra - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۱ ق.ظ
اوووووووووووووووووه شهریه که صد در صد ! کلاً اگه اشتباه نکنم یه ۲۰ ملیونی واست آب میخوره ! در ضمن یه نکته ای پایین کارنامه ها نوشته شده ! که من نمی دونم چیه ! ولی شاید به دردت بخوره ! شما هم دارید از اینا ؟ |
فرق پردیس قزوین وعلوم تحقیقات قزوین در گرایش شبکه - ayubes - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۱ ق.ظ
کسی نیست راهنمایی کنه؟ بگه چرا تراز اخرین نفر قبولی خود علوم قزوین ۵۸۰۰ ولی پردیس ۵۴۰۰؟ |
RE: فرق پردیس قزوین وعلوم تحقیقات قزوین در گرایش شبکه - n268 - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۶ ب.ظ
کلا پردیس ها کیفیت بالایی ندارن اگر بتونید توی انتخاب رشته تغییرش بدید خیلی خوبه اما پردیس قزوینو اطلاعی ندارم.میگن که ادغام شده با واحد قزوین |
فرق پردیس قزوین وعلوم تحقیقات قزوین در گرایش شبکه - مهندس آی تی - ۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۷ ب.ظ
دوستان من هم غیر انتفاعی علوم و فنون مازندران آتی گرایش آتی قبول شدم و هم پردیس علوم تحقیقات قزوین گرایش شبکه قبول شدم. نمیدونم کدومو ثبت نام کنم لطفا راهنمایی کنید |