منابع آی تی - نسخهی قابل چاپ |
منابع آی تی - sam_17 - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ق.ظ
سلام امیدوارم حال همگی خوب باشه راستش من میخوام بدونم از بین منابع زیر از مدرسان کدوم یکی خوبه و خوندنش مفیده و کدوم یکی خوب نیست. ترجیحا کسایی که ارشد خوندن یا میخونن و تجربه دارند کمک کنن. از قبل ممنون. ساختمان گسسته : دکتر بهروز مینای - مهدی منوچهرزاده - جواد ظهیری ساختمان داده : بهروز تبریزیان طراحی الگوریتم : مهندس جواد ظهیری شبکه : دکتر فتحی - امید مجتبی مقدم نرم افزار : دکتر حسن حقیقی پایگاه داده : امین شکری سیستم عامل : محمد صالح راه پیما معماری : سعید شیری قیداری - ظهیری هوشم به نظر شما چه کتابی خوبه؟ |
RE: منابع آی تی - sam_17 - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۶ ب.ظ
از دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟ |
RE: منابع آی تی - banafshe - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۶ ب.ظ)sam_17 نوشته شده توسط: از دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟سلام مصاحبه بچه هایی که رتبه های خوب آوردند رو بخونید می تونید نتیجه گیری خوبی داشته باشید. |
منابع آی تی - zorro - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۳۷ ب.ظ
مهندسی نرم افزارش که خیلی ازش تعریف شده.از طراحی الگوریتمشم زیاد شنیدم.البته اینا نظر شخصی منه بعد از تحقیقات در مانشت.کسی دعوا نکنه |
RE: منابع آی تی - coorooz - 31 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۸ ق.ظ
والا من مهندسیه نرم افزارش رو گرفتم و خوندم به نظر من خیلیه خوبه. جوری توضیح داده که میفهمی واسه هوش مصنوعی انتشارات آزاده (راهیان ارشد) رو میگن خوبه. من گرفتم ولی هنوز نخوندم . |
منابع آی تی - n a z a n i n - 31 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۱ ب.ظ
به غیر از سیستم عاملش بقیه منابع خوبین البته سیستم عامل هم شنیدم چاپ جدیدش داره میاد که امیدوارم تو چاپ جدیدش بهتر شده باشه . |
RE: منابع آی تی - tahereh_abbasi - 03 مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۰۵ ب.ظ
والا من خیلی متفاوت تر از شما شنیدم!و استفاده کردم. شبکه:دکتر حقیقت+کتاب راس سیستم:فقط دکتر حقیقت (شک نکن) هوش:راهیان ارشد خلیلی فر(فقط ۲تا سوال کنکورو ج ندادم اونم چون مبحثشو نرسیده بودم بخونم.بقیش درست زدم) نرم افزار یکی ازینا:ناظمی،خلیلی فر،مدرسان پایگاه:مقسمی یا خلیلی فر (من مقسمی خوندم فقط، ۱۰۰زدم) Sent from my HTC One dual sim using Tapatalk |