تالار گفتمان مانشت
کمک فوری خواهش می کنم!!!!!(چرا کسی کمکم نمی کنه؟!!!!!!!!!!!!) - نسخه‌ی قابل چاپ

کمک فوری خواهش می کنم!!!!!(چرا کسی کمکم نمی کنه؟!!!!!!!!!!!!) - yasal - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۱ ب.ظ

[/b]من ارشد مؤسسه غیر انتفاعی دیلمان لاهیجان رشته مهندسی نرم افزار و همچنین آزاد قزوین رشته آی تی گرایش تجارت الکترونیک قبول شدم لطفا راهنماییم کنید کدومش رو ثبت نام کنم چون پرداخت شهریه برام خیلی راحت نیست می خوام یه وقت با انتخاب اشتباه ضرر نکنم
در ضمن تجارت قزوین بهتره یا شبکه قزوین؟ من گرایش کارشناسیم نرم افزار بوده به نظرتون اگه الآن تجارت بخونم(چیزی در موردش نمی دونم) مشکلی واسم پیش نمیاد؟
از صمیم قلب از راهنمایی کنندگان سپاسگزارم

کمک فوری خواهش می کنم!!!!!(چرا کسی کمکم نمی کنه؟!!!!!!!!!!!!) - omid.n1990 - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۰۴ ق.ظ

هیچ چیز خوب مطلق نیست و هیچ چیز بد مطلق نیست. بستگی به معیارهای شما داره.
خانم هستید یا آقا
فاصله شهرستان نسبت به هرکدام
هزینه رفت و آمد به هرکدام و نوع اقامت تو هرکدام از این دو شهر
هزینه خود دانشگاه
و مهمتر:
هدف شما پس تحصیلات چیست
علاقه شما به رشته ها چیست
آینده شغلی
ادامه تحصیل
و چندین ملاک دیگه
ولی اگر سوالتون این باشه که غیرانتفاعی دیلمان لاهیجان که بار اولی است که اسمش رو میشنوم بهتره یا آزاد قزوین!! خوب فکر کنم همه موافق باشن آزاد قزوین. چون آزاد قزوین یک دانشگاه هست و اون غیرانتفاعی لاهیجان یک موسسه. اصلا قابل مقایسه نیست.
البته اگر خود آزاد قزوین قبول شدید و نه پردیس آزاد قزوین.

برای رسیدن سریعتر و بهتر به جوابهای سوالاتتون و مشورت گرفتن بهتر از دیگران همیشه سوالاتون رو از جنبه های مختلف بررسی و ابراز کنید تا سریعتر به نتیجه برسید
موفق باشید

RE: کمک فوری خواهش می کنم!!!!!(چرا کسی کمکم نمی کنه؟!!!!!!!!!!!!) - yasal - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۵۸ ق.ظ

(۲۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۰۴ ق.ظ)omid.n1990 نوشته شده توسط:  هیچ چیز خوب مطلق نیست و هیچ چیز بد مطلق نیست. بستگی به معیارهای شما داره.
خانم هستید یا آقا
فاصله شهرستان نسبت به هرکدام
هزینه رفت و آمد به هرکدام و نوع اقامت تو هرکدام از این دو شهر
هزینه خود دانشگاه
و مهمتر:
هدف شما پس تحصیلات چیست
علاقه شما به رشته ها چیست
آینده شغلی
ادامه تحصیل
و چندین ملاک دیگه
ولی اگر سوالتون این باشه که غیرانتفاعی دیلمان لاهیجان که بار اولی است که اسمش رو میشنوم بهتره یا آزاد قزوین!! خوب فکر کنم همه موافق باشن آزاد قزوین. چون آزاد قزوین یک دانشگاه هست و اون غیرانتفاعی لاهیجان یک موسسه. اصلا قابل مقایسه نیست.
البته اگر خود آزاد قزوین قبول شدید و نه پردیس آزاد قزوین.

برای رسیدن سریعتر و بهتر به جوابهای سوالاتتون و مشورت گرفتن بهتر از دیگران همیشه سوالاتون رو از جنبه های مختلف بررسی و ابراز کنید تا سریعتر به نتیجه برسید
موفق باشید

من متوجه شدم که رشته آی تی واسه دکترا خیلی کم پذیرش داره آیا من میتونم با ارشد آی تی ، دکترای نرم افزار شرکت کنم هم از لحاظ قوانین آزمونی هم از لحاظ منابع آزمونی متفاوت؟
واینکه ،اگه من تجارت یا شبکه آزاد قزوین بخونم با این هزینه ی بالایی که داره و دکترا نرم افزار بخونم آیا ضرر کردم یعنی ارشدم بیهوده بوده؟

کمک فوری خواهش می کنم!!!!!(چرا کسی کمکم نمی کنه؟!!!!!!!!!!!!) - omid.n1990 - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ب.ظ

دفترچه آزمون دکتری رو نگاه کنید. تو دفترچه نگاه کنید زده شده که چه گرایش هایی میتونند تو چه گرایشی آزمون بدند.
اگر هدف شما آزاد دکتری هست ممکنه با دولتی متفاوت باشه به خاطر همین بهتره خودتون دفترچه هارو مشاهده کنید تا مطمئن بشید. مثلا کسی که نرم افزار بوده میتونه هوش شرکت کنی و بلعکس و مشکلی نیست. حالا خودتون نگاه کنید بهتره
اینکه ظرفیت پذیرش آیتی دکتری کمتره مگه ظرفیت پذیرش ارشد آیتی کمتر از نرم افزار نیست؟؟ ظرفیت پذیرش آیتی تو ارشد هم خیلی خیلی کمتره در نتیجه تعداد متقاضیان دکتری آیتی هم مشخصه که کمتره.
هرچند این فاکتور آنچنان متفاوت نیست و نیازی نیست بهش زیاد حساس بود. ولی تو کارنامه های دکتری هم میتونید نگاه کنید که کلا چند نفر سر جلسه آزمون حاضر بودند. مثلا نرم افزار دو برابر هوش مصنوعی ظرفیت دکتری داره، ولی تقریبا دو هزار نفر سر جلسه امتحان نرم افزار بودن و تقریبا هزار نفر سر جلسه هوش مصنوعی(این مورد تو کارنامه اولیه دکتری ذکر شده)
موفق باشید