تالار گفتمان مانشت
جا به جایی هوش روزانه شهید چمران اهواز با اصفهان یا یزد - نسخه‌ی قابل چاپ

جا به جایی هوش روزانه شهید چمران اهواز با اصفهان یا یزد - hamid-92 - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ ق.ظ

با سلام
من هوش شهید چمران اهواز روزانه قبول شدم و به یه خاطر یک سری مسائلی میخوام که تو شهز خودم یعنی اصفهان باشم اگر کسی مایل به جا به جایی دانشگاه اصفهان و یا صنعتی اصفهان و یا دانشگاه یزد با من هست لطفا پیام بگذاره

RE: جا به جایی هوش روزانه شهید چمران اهواز با اصفهان یا یزد - razi.fard - 22 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ب.ظ

(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ ق.ظ)hamid-92 نوشته شده توسط:  با سلام
من دانشگاه غیرانتفاعی شیخ بهایی اصفهان قبول شدم، از خدامه جابه جا بشما :ِِ)
من هوش شهید چمران اهواز روزانه قبول شدم و به یه خاطر یک سری مسائلی میخوام که تو شهز خودم یعنی اصفهان باشم اگر کسی مایل به جا به جایی دانشگاه اصفهان و یا صنعتی اصفهان و یا دانشگاه یزد با من هست لطفا پیام بگذاره

RE: جا به جایی هوش روزانه شهید چمران اهواز با اصفهان یا یزد - hamid-92 - 22 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۷ ب.ظ

(۲۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ب.ظ)razi.fard نوشته شده توسط:  
(18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ ق.ظ)hamid-92 نوشته شده توسط:  با سلام
من دانشگاه غیرانتفاعی شیخ بهایی اصفهان قبول شدم، از خدامه جابه جا بشما :ِِ)

قابل شما را ندارهSmile

جا به جایی هوش روزانه شهید چمران اهواز با اصفهان یا یزد - hamid88 - 22 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۱۲ ب.ظ

شهید چمران اهواز رو از دست نده دوست من
پشیمون میشی

RE: جا به جایی هوش روزانه شهید چمران اهواز با اصفهان یا یزد - parande27 - 23 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۶ ب.ظ

(۲۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۱۲ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط:  شهید چمران اهواز رو از دست نده دوست من
پشیمون میشی

شما اطلاعاتی از هوش چمران دارین ک موافق چمران ماندن هستید؟

RE: جا به جایی هوش روزانه شهید چمران اهواز با اصفهان یا یزد - hamid-92 - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۵ ق.ظ

(۲۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۱۲ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط:  شهید چمران اهواز رو از دست نده دوست من
پشیمون میشی

ممنون دوست عزیز
فعلا رفتم ثبت نام کردم
شما کارشناسی چمران بودی؟