جا به جایی هوش روزانه شهید چمران اهواز با اصفهان یا یزد - نسخهی قابل چاپ |
جا به جایی هوش روزانه شهید چمران اهواز با اصفهان یا یزد - hamid-92 - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ ق.ظ
با سلام من هوش شهید چمران اهواز روزانه قبول شدم و به یه خاطر یک سری مسائلی میخوام که تو شهز خودم یعنی اصفهان باشم اگر کسی مایل به جا به جایی دانشگاه اصفهان و یا صنعتی اصفهان و یا دانشگاه یزد با من هست لطفا پیام بگذاره |
RE: جا به جایی هوش روزانه شهید چمران اهواز با اصفهان یا یزد - razi.fard - 22 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ ق.ظ)hamid-92 نوشته شده توسط: با سلام |
RE: جا به جایی هوش روزانه شهید چمران اهواز با اصفهان یا یزد - hamid-92 - 22 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۷ ب.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۹ ب.ظ)razi.fard نوشته شده توسط:(18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ ق.ظ)hamid-92 نوشته شده توسط: با سلام قابل شما را نداره |
جا به جایی هوش روزانه شهید چمران اهواز با اصفهان یا یزد - hamid88 - 22 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۱۲ ب.ظ
شهید چمران اهواز رو از دست نده دوست من پشیمون میشی |
RE: جا به جایی هوش روزانه شهید چمران اهواز با اصفهان یا یزد - parande27 - 23 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۶ ب.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۱۲ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: شهید چمران اهواز رو از دست نده دوست من شما اطلاعاتی از هوش چمران دارین ک موافق چمران ماندن هستید؟ |
RE: جا به جایی هوش روزانه شهید چمران اهواز با اصفهان یا یزد - hamid-92 - 29 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۵ ق.ظ
(۲۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۱۲ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: شهید چمران اهواز رو از دست نده دوست من ممنون دوست عزیز فعلا رفتم ثبت نام کردم شما کارشناسی چمران بودی؟ |