تالار گفتمان مانشت
کارنامه های نهایی دو رتبه ۶۰ معماری!!!! - نسخه‌ی قابل چاپ

کارنامه های نهایی دو رتبه ۶۰ معماری!!!! - سودابه م - ۱۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۵ ب.ظ

اینم کارنامه نهایی منو آقایM4$0UD
برای اینکه دقیقا بدونین انتخاب رشته ما دو نفر بدون در نظر گرفتن معدل و یا ضرایب دروس بررسی شده و اگه من هم شبانه شریف رو بالاتر میزدم هردومون علی رغم اینکه ظرفیت یک نفره همین انتخاب قبول میشدیم

پ ن : کارنامه دوم مال منه و اولی مربوط به آقای M4$0UD

RE: کارنامه های نهایی دو رتبه ۶۰ معماری!!!! - azarakhsh1986 - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۸ ق.ظ

(۱۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۵ ب.ظ)سودابه م نوشته شده توسط:  
برای اینکه دقیقا بدونین انتخاب رشته ما دو نفر بدون در نظر گرفتن معدل و یا ضرایب دروس بررسی شده و اگه من هم شبانه شریف رو بالاتر میزدم هردومون علی رغم اینکه ظرفیت یک نفره همین انتخاب قبول میشدیم

ولی به نظرم اگه هر دو شبانه میاوردید با معدل مقایسه میشدیدExclamationExclamation

RE: کارنامه های نهایی دو رتبه ۶۰ معماری!!!! - سودابه م - ۱۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۴ ب.ظ

[/quote]
ولی به نظرم اگه هر دو شبانه میاوردید با معدل مقایسه میشدیدExclamationExclamation
[/quote]

نه من خیلی پرسیدم فرقی نمیکرد افزایش ظرفیت داده می شد و هردومون قبول میشدیم

RE: کارنامه های نهایی دو رتبه ۶۰ معماری!!!! - izadan11 - 12 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۸ ب.ظ

(۱۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۸ ق.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط:  
(11 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۵ ب.ظ)سودابه م نوشته شده توسط:  

معدل قبلا لحاظ شده !