تالار گفتمان مانشت
دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران - نسخه‌ی قابل چاپ

دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران - رتبه۱سال۹۴ - ۰۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۱ ق.ظ

این دانشکده مثل بقیه دانشکده های دانشگاه تهرانه یا تفاوتی داره؟ممنون میشم توضیح بفرمایید.

RE: دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران - hoomanab - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۷ ب.ظ

مکانش یکم بالاتر، انتهای خیابان کارگره.
اساتیدش هم با دانشکده فنی فرق میکنه. ولی خوبی رشته های it اونجا البته از نظر بنده اینه که بیشتر فنیه تا مدیریتی

RE: دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران - k_111 - 15 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ب.ظ

(۰۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۱ ق.ظ)رتبه۱سال۹۴ نوشته شده توسط:  این دانشکده مثل بقیه دانشکده های دانشگاه تهرانه یا تفاوتی داره؟ممنون میشم توضیح بفرمایید.
مکانش کنار دانشکده فنی هست
دانشکده ای هست که برای رشته های ترکیبی ساخته شده

دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران - pooyaa - 15 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ب.ظ

سلام
میشه بیشتر درمورد این دانشکده اطلاعات بدید که مثلا چه رشته هایی تو این دانشکده هستن یا...؟

RE: دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران - MajidManesht2012 - 15 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ب.ظ

(۱۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ب.ظ)pooyaa نوشته شده توسط:  سلام
میشه بیشتر درمورد این دانشکده اطلاعات بدید که مثلا چه رشته هایی تو این دانشکده هستن یا...؟

مکانیک، هوا و فضا ، مکاترونیک رو میدونم که داره - میشه گفت آزمایشگاه های خوبی هم داره
البته دانشکده علوم و فنون نوین انتهای کارگر شمالی رو میگم یعنی آخر خط دانشکده های تهران همونجاست با دانشکده فنی معروف امیرآباد هم فاصله داره

Re: RE: دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران - hoomanab - 16 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۳ ق.ظ

(۱۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ب.ظ)pooyaa نوشته شده توسط:  سلام
تا هفته بعد صبر کن داداش خودم واست میگم چطوریه Big Grin

RE: دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران - k_111 - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ب.ظ

(۱۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ب.ظ)MajidManesht2012 نوشته شده توسط:  
(15 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ب.ظ)pooyaa نوشته شده توسط:  سلام

مکانیک، هوا و فضا ، مکاترونیک رو میدونم که داره - میشه گفت آزمایشگاه های خوبی هم داره
البته دانشکده علوم و فنون نوین انتهای کارگر شمالی رو میگم یعنی آخر خط دانشکده های تهران همونجاست با دانشکده فنی معروف امیرآباد هم فاصله داره
تا اونجا که من خبر دارم ترم قبل اومده بود کنار دانشکده فنی
حالا دوباره جدیدا رفته باشه جای قبلی هیچ خبری ندارم

RE: دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران - hoomanab - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۲۳ ب.ظ

کلاسا کنار دانشکده فنی برگزار میشه. آموزش ولی هنوز کنار برج میلاده Big Grin

Re: RE: دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران - calm boy - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ق.ظ

(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۲۳ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط:  کلاسا کنار دانشکده فنی برگزار میشه. آموزش ولی هنوز کنار برج میلاده Big Grin
از ۲۲ام شروع میشه؟
بیایم کنار دانشکده فنی یعنی؟
اقا این سامانه تغذیه کی باز میشه ؟خیلی مهمه!!

RE: دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران - hoomanab - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۴ ق.ظ

چندرسانه ای از ۲۹ شروع میشه. گفتن این هفته سمیناره.

Re: RE: دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران - calm boy - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ ق.ظ

(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۴ ق.ظ)hoomanab نوشته شده توسط:  چندرسانه ای از ۲۹ شروع میشه. گفتن این هفته سمیناره.
من الان تماس گرفتم اموزش
گفت کلاسا از نظر من ۲۲امه
مطمینی شما؟
از کی باید بپرسیم

RE: دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران - hoomanab - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۸ ق.ظ

مدیر گروه ما برای خودمون گفت. بقیه رو نمیدونم. از مدیر گروهتون بپرسید

دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران - akilis - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۰ ب.ظ

آره چند رسانه ای و سامانه های شبکه ای از ۲۹ شهریور کلاسا شروع میشه طبق گفته مشاورین گروه آی تی دانشکده

RE: دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران - calm boy - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۲ ب.ظ

من پرسیدم گفت کلاسای صب سه روز اول تشکیل نمیشه ، بقیش مشخص نیست
مدیر گروه گفت