دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران - نسخهی قابل چاپ |
دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران - رتبه۱سال۹۴ - ۰۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۱ ق.ظ
این دانشکده مثل بقیه دانشکده های دانشگاه تهرانه یا تفاوتی داره؟ممنون میشم توضیح بفرمایید. |
RE: دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران - hoomanab - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۷ ب.ظ
مکانش یکم بالاتر، انتهای خیابان کارگره. اساتیدش هم با دانشکده فنی فرق میکنه. ولی خوبی رشته های it اونجا البته از نظر بنده اینه که بیشتر فنیه تا مدیریتی |
RE: دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران - k_111 - 15 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۱ ق.ظ)رتبه۱سال۹۴ نوشته شده توسط: این دانشکده مثل بقیه دانشکده های دانشگاه تهرانه یا تفاوتی داره؟ممنون میشم توضیح بفرمایید.مکانش کنار دانشکده فنی هست دانشکده ای هست که برای رشته های ترکیبی ساخته شده |
دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران - pooyaa - 15 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ب.ظ
سلام میشه بیشتر درمورد این دانشکده اطلاعات بدید که مثلا چه رشته هایی تو این دانشکده هستن یا...؟ |
RE: دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران - MajidManesht2012 - 15 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ب.ظ)pooyaa نوشته شده توسط: سلام مکانیک، هوا و فضا ، مکاترونیک رو میدونم که داره - میشه گفت آزمایشگاه های خوبی هم داره البته دانشکده علوم و فنون نوین انتهای کارگر شمالی رو میگم یعنی آخر خط دانشکده های تهران همونجاست با دانشکده فنی معروف امیرآباد هم فاصله داره |
Re: RE: دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران - hoomanab - 16 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۳ ق.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ب.ظ)pooyaa نوشته شده توسط: سلامتا هفته بعد صبر کن داداش خودم واست میگم چطوریه |
RE: دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران - k_111 - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ب.ظ)MajidManesht2012 نوشته شده توسط:تا اونجا که من خبر دارم ترم قبل اومده بود کنار دانشکده فنی(15 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ب.ظ)pooyaa نوشته شده توسط: سلام حالا دوباره جدیدا رفته باشه جای قبلی هیچ خبری ندارم |
RE: دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران - hoomanab - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۲۳ ب.ظ
کلاسا کنار دانشکده فنی برگزار میشه. آموزش ولی هنوز کنار برج میلاده |
Re: RE: دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران - calm boy - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ق.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۲۳ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: کلاسا کنار دانشکده فنی برگزار میشه. آموزش ولی هنوز کنار برج میلادهاز ۲۲ام شروع میشه؟ بیایم کنار دانشکده فنی یعنی؟ اقا این سامانه تغذیه کی باز میشه ؟خیلی مهمه!! |
RE: دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران - hoomanab - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۴ ق.ظ
چندرسانه ای از ۲۹ شروع میشه. گفتن این هفته سمیناره. |
Re: RE: دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران - calm boy - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ ق.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۳۴ ق.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: چندرسانه ای از ۲۹ شروع میشه. گفتن این هفته سمیناره.من الان تماس گرفتم اموزش گفت کلاسا از نظر من ۲۲امه مطمینی شما؟ از کی باید بپرسیم |
RE: دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران - hoomanab - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۸ ق.ظ
مدیر گروه ما برای خودمون گفت. بقیه رو نمیدونم. از مدیر گروهتون بپرسید |
دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران - akilis - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۰ ب.ظ
آره چند رسانه ای و سامانه های شبکه ای از ۲۹ شهریور کلاسا شروع میشه طبق گفته مشاورین گروه آی تی دانشکده |
RE: دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران - calm boy - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۲ ب.ظ
من پرسیدم گفت کلاسای صب سه روز اول تشکیل نمیشه ، بقیش مشخص نیست مدیر گروه گفت |