۱۱۷ تجارت- سیستم چند رسانه دانشگاه تهران - نسخهی قابل چاپ |
۱۱۷ تجارت- سیستم چند رسانه دانشگاه تهران - narjesk - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۷ ق.ظ
اولویت هام : امیرکبیر تهران تربیت مدرس تهران سامانه تهران چند رسانه ای*** شهیدبهشتی . . . کسی میدونه گرافیک کامپیوتری چی معمولا ارائه میشه ؟؟؟ میخوام تا دانشگاه نرفتم یکم دربارش اطلاع پیدا کنم من این درسو پاس نکردم لیسانس اینم کارنامه |
۱۱۷ تجارت- سیستم چند رسانه دانشگاه تهران - shahram.nasaji - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۳۹ ق.ظ
تبریک می گم هم رشته ای هستیم ولی من شهید بهشتی :دی |
RE: 117 تجارت- سیستم چند رسانه دانشگاه تهران - delnian - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۹ ق.ظ
تبریک میگم. |
۱۱۷ تجارت- سیستم چند رسانه دانشگاه تهران - hoomanab - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۶ ب.ظ
بهتون تبریک میگم |
RE: 117 تجارت- سیستم چند رسانه دانشگاه تهران - Narges_rainbow - 07 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۵ ق.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۶ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: بهتون تبریک میگم تبریک میگم |
RE: 117 تجارت- سیستم چند رسانه دانشگاه تهران - narjesk - 08 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۸ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۳۹ ق.ظ)shahram.nasaji نوشته شده توسط: تبریک می گم ممنون هم رشته ای (۰۶ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۶ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: بهتون تبریک میگم ممنون (۰۷ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۵ ق.ظ)Narges_rainbow نوشته شده توسط:(06 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۶ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: بهتون تبریک میگم مچکرم (۰۶ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۹ ق.ظ)delnian نوشته شده توسط: تبریک میگم. ممنون ...همچنین به شما هم تبریک میگم |