۴۶۱ هوش مصنوعی - رباتیک روزانه شاهرود - نسخهی قابل چاپ |
۴۶۱ هوش مصنوعی - رباتیک روزانه شاهرود - kingxerxes - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۲۷ ب.ظ
منم با رتبه ۴۶۱ هوش مصنوعی مهندسی رباتیک روزانه دانشگاه شاهرود قبول شدم کسی هست در مورد این دانشگاه و استاداش و خوابگاه و این طور چیزا اطلاع داشته باشه؟ |
۴۶۱ هوش مصنوعی - رباتیک روزانه شاهرود - mahdi.68 - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۹ ق.ظ
سلام دوست عزیز با هم هم دانشگاهی هستیم منم گرایش هوش البته قبول شدم عرضم به خدمتت که خودم شاهرودی هستم و این دانشگاه رو تا حدودی میشناسم راستشو بخوای باید بهت تبریک بگم، چون که این دانشگاه توی این گرایش فوق العاده قوی هست. راستی میتونی یه سر به سایتش بزنی و رتبه علمی اعضای هیئت علمی و مدارکشونو ببینی تبریک میگم بهت در مورد خوابگاه هم نگرانی نداشته باش در ضمن شهرش هم فوق العاده است. موفق باشی |
RE: 461 هوش مصنوعی - رباتیک روزانه شاهرود - hamid-92 - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۲ ق.ظ
سلام تبریک میگم ببخشید میشه ترتیب انتخاب رشتتون را بگید چی بوده و شاهرود انتخاب چندمتون بوده؟ ممنون |
۴۶۱ هوش مصنوعی - رباتیک روزانه شاهرود - kingxerxes - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۱ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۹ ق.ظ)mahdi.68 نوشته شده توسط: سلام دوست عزیزمرسی دوست عزیز شما هم موفق باشید (۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۲ ق.ظ)hamid-92 نوشته شده توسط: سلام تبریک میگم انتخاب ۲۳ من بودش از انتخاب ۱۷ به بعد اینطور بودنه ۱۸-فردوسی مشهد -هوش شبانه ۱۹-اصفهان - هوش شبانه ۲۰- صنعتی اصفهان هوش شبانه ۲۱-بو علی همدان - هوش روزانه ۲۲-شاهرود - هوش روزانه ۲۳-شاهرود-هوش گرایش رباتیک روزانه ۲۴-بو علی همدان هوش شبانه ۲۵-شاهرود هوش شبانه ۲۶-سمنان هوش روزانه |