۲۷امنیت و شبکه-۵۳ آی تی - نسخهی قابل چاپ |
۲۷امنیت و شبکه-۵۳ آی تی - ۸۸۸۹۲۲۳ - ۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۰ ب.ظ
سلام امیدوارم برای ۹۴ها مفید باشه. من رشته ام نرم افزار بود ولی به دلیل علاقه ام(امنیت) آی تی شرکت کردم. این هم کارنامه اولیه ام. [attachment=16598] |
RE: 27امنیت و شبکه-۵۳ آی تی - ebiesmaili1367 - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۶ ق.ظ
سلام لطفا منابع مطالعاتی را که خوندی را بگو ممنون. |
۲۷امنیت و شبکه-۵۳ آی تی - ۸۸۸۹۲۲۳ - ۰۴ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۸ ق.ظ
سلام گسسته پوران - پارسه ساختمان داده پارسه-مقسمی الگوریتم انتشارات سپاهان وافعا بی نظیره شبکه حقیقت و شبکه های کامپیوتری ( رویکرد از فراز به فرود) کراس و راس ترجمه حاج رسولی ها نرم افزار انتشارات جلوه همان کتاب پارسه هست. ///////////////////////////////////////// سیستم عامل حقیقت هوش راهیان ارشد پایگاه مقسمی-رانکوهی-دستورات اس کیو ال رو با تمرین مسلط شید. //////////////////////////////////////////// زبان من وقت برای مطالعه نداشتم ولی توصیحه می کنم ۵۰۴ و بعد هر کتابی از تست های سال های اخیر رو مطالعه کنید. /////////////////////////////////////////////// برای تست زدن و یادگیری و جمع بندی ی کتاب ۱۰ سال تست سال های اخیر رو تهیه کنید.مانند جلد مشکی پوران و یا ۱۰ سال مدرسان شریف. در مورد آزمون موسسه ها هم اگه نظر من رو بخواهید به نظر من شرکت در آزمون ها به کارتون نظم و هدف میده و موسسه اش فرق نمی کنه پارسه باشه یا مدرسان |
Re: RE: 27امنیت و شبکه-۵۳ آی تی - ma2ta.a.h - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۵ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۰ ب.ظ)۸۸۸۹۲۲۳ نوشته شده توسط: سلامسلام . شما کجا قبول شدین؟ شما اهل خراسان شمالی هستین؟ |
۲۷امنیت و شبکه-۵۳ آی تی - ۸۸۸۹۲۲۳ - ۰۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۴۴ ب.ظ
سلام امنیت امیر کبیر بله |
Re: RE: 27امنیت و شبکه-۵۳ آی تی - ma2ta.a.h - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ ب.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۴۴ ب.ظ)۸۸۸۹۲۲۳ نوشته شده توسط:موفق باشید . همون که عضو مدرسان شریف بود دیگه؟(04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۵ ب.ظ)ma2ta.a.h نوشته شده توسط: من همونیم که گفتین قبول نمیشی بشین واسه سال بعد بخون ... شرط هم بستیم حالا من قبول شدم برای شرط بندیتون چکار می کنید؟ |
۲۷امنیت و شبکه-۵۳ آی تی - ۸۸۸۹۲۲۳ - ۰۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۴۳ ب.ظ
نگفتم قبول نمی شید!!!!!!!!!!!! بلکه گفتم روزانه شاید قبول نشید. براتون آرزوی موفقیت می کنم. |
Re: RE: 27امنیت و شبکه-۵۳ آی تی - ma2ta.a.h - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۵۶ ب.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۴۳ ب.ظ)۸۸۸۹۲۲۳ نوشته شده توسط:نهههه گفتین روزانه و شبانه تهران که اصلاً شاید شبانه شهرستان قبول بشید که ارزش نداره هزینه کنی....(04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ ب.ظ)ma2ta.a.h نوشته شده توسط: |
۲۷امنیت و شبکه-۵۳ آی تی - ۸۸۸۹۲۲۳ - ۰۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۵۹ ب.ظ
من حرفی که الان گفتید رو گفتم: روزانه و شبانه تهران که اصلاً شاید شبانه شهرستان قبول بشید که ارزش نداره هزینه کنی..مگه این با اینکه روزانه شاید قبول نشید چه فرفی داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Re: RE: 27امنیت و شبکه-۵۳ آی تی - ma2ta.a.h - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۰۲ ب.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۵۹ ب.ظ)۸۸۸۹۲۲۳ نوشته شده توسط:نه روزانه تهران و شهرستان اصلاً شبانه تهران هم اصلاً حالا این حرفا رو بیخیال ...(04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۵۶ ب.ظ)ma2ta.a.h نوشته شده توسط: شرط بسته بودید دیگه شرط رو چکار کنیم به هر حال باختین. |
۲۷امنیت و شبکه-۵۳ آی تی - ۸۸۸۹۲۲۳ - ۰۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۰۸ ب.ظ
نمیدونم چرا شما به سود خودتون تفسیر می کنید!! شرطی نبستم!!!! شما که از طرفم نقل قول می کنید!!!شما بگید؟ |
Re: RE: 27امنیت و شبکه-۵۳ آی تی - ma2ta.a.h - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۱ ب.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۰۸ ب.ظ)۸۸۸۹۲۲۳ نوشته شده توسط:آخه شما گفتین بشین واسه سال بعد بخون...(04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۰۲ ب.ظ)ma2ta.a.h نوشته شده توسط: بیخیال امیدوارم که به موفقیتهای بیشتر و بیشتر دست پیدا کنید . روزتون خوش |
۲۷امنیت و شبکه-۵۳ آی تی - ۸۸۸۹۲۲۳ - ۰۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۸ ب.ظ
شما هم موفق باشید.خوشحالم که شما خوشحالید و قبول شدید. از هم صحبتی با شما خوشحال شدم. |
Re: RE: 27امنیت و شبکه-۵۳ آی تی - ma2ta.a.h - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۲۲ ب.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۸ ب.ظ)۸۸۸۹۲۲۳ نوشته شده توسط:مرسی منم همینطور . فکر کنم منو هم یادتون نیست(04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۱ ب.ظ)ma2ta.a.h نوشته شده توسط: |
۲۷امنیت و شبکه-۵۳ آی تی - abji22 - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۸ ق.ظ
عجب |