![]() |
ثبت نام قبل از فارغ التحصیلی - نسخهی قابل چاپ |
ثبت نام قبل از فارغ التحصیلی - eng_majid - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۵ ب.ظ
سلام بر همه من یه چند واحدی دارم که هنوز نمرشون وارد نشده و استاد هم فرمودند که تا اخر شهریور نمره ها رو نمیزنم ![]() حالا من باید برای ثبت نام چکار کنم؟؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید ![]() |
ثبت نام قبل از فارغ التحصیلی - atenaa - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ق.ظ
سوال من چیز دیگه است اینه ک باید ریز نمرات کاردانی و کارشناسیم و برم از دانشگاهام بگیرم واسه ثبت نام ؟ بعد گواهی فارغ التحصیلی کافیه دیگه من اصل مدرک کاردانی و کارشناسی و ندارم |
ثبت نام قبل از فارغ التحصیلی - eng_majid - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۶ ق.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ق.ظ)atenaa نوشته شده توسط: سوال من چیز دیگه است اینه ک باید ریز نمرات کاردانی و کارشناسیم و برم از دانشگاهام بگیرممن که تلفنی با مدیر گروهمون صحبت می کردم گفتش که برو اصن ریزنمرات نمیدیم به کسی!!! |
ثبت نام قبل از فارغ التحصیلی - Riemann - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۷ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۵ ب.ظ)eng_majid نوشته شده توسط: سلام بر همهشما باید تا ۳۱ شهریور فارغ التحصیل بشی، برای ثبت نام هم اون فرم کارنامه رو ببری کافیه. |
RE: ثبت نام قبل از فارغ التحصیلی - atenaa - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۱ ق.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۶ ق.ظ)eng_majid نوشته شده توسط:والله هم کاردانی هم کارشناسی ب منم گفتن چون روزانه بودی ریزنمرات نمیدیم دانشگاهت باید درخواست بده ما برا اونها میفرستیم(04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ق.ظ)atenaa نوشته شده توسط: سوال من چیز دیگه است اینه ک باید ریز نمرات کاردانی و کارشناسیم و برم از دانشگاهام بگیرممن که تلفنی با مدیر گروهمون صحبت می کردم گفتش که برو اصن ریزنمرات نمیدیم به کسی!!! تازه ی مشکل دیگه هم دارم من گواهی موقت کاردانیم دست دانشگاه کارشناسیمه اونو باید چکار کنم؟ کپی اش رو دارم ولی اینا گفتن تو سایت خود گواهی موقت و میخوان حالا من برم ثبت نام بدون ریزنمرات و گواهی موقت چی میشه اونوقت؟ ![]() |