![]() |
فناوری اطلاعات روزانه دانشگاه تربیت مدرس - نسخهی قابل چاپ |
فناوری اطلاعات روزانه دانشگاه تربیت مدرس - mgshervin - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۴۳ ب.ظ
سلام دوستان قراره با کیا هم کلاسی یا هم دانشگاهی بشیم بیاید ببینیم کی باید بریم ثبت نام ؟؟؟؟؟ |
فناوری اطلاعات روزانه دانشگاه تربیت مدرس - reza19 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۱۴ ب.ظ
سلام، بسیار عالی، مبارک باشه، لطفا رتبه و ترتیب اولویت هاتون رو هم بگید، ممنون |
RE: فناوری اطلاعات روزانه دانشگاه تربیت مدرس - mgshervin - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۰۵ ب.ظ
۱ شبکه امیر کبیر ۲ امنیت امیر کبیر ۳ ایتی تهران ۴تجارت امیر کبیر ۵شبکه علم و صنعت ۶ ایتی تربیت مدرس |
RE: فناوری اطلاعات روزانه دانشگاه تربیت مدرس - parizadgh - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۸ ب.ظ
مبارکه .رتبه و درصد هاتون رو میشه بگین |
RE: فناوری اطلاعات روزانه دانشگاه تربیت مدرس - ghaderZ - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۴۳ ب.ظ)mgshervin نوشته شده توسط: سلام دوستانبالاخره یه همدانشگاهی پیدا کردیم تبریک میگم بهتون |
RE: فناوری اطلاعات روزانه دانشگاه تربیت مدرس - mgshervin - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۳۰ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ ب.ظ)ghaderZ نوشته شده توسط:(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۴۳ ب.ظ)mgshervin نوشته شده توسط: سلام دوستانبالاخره یه همدانشگاهی پیدا کردیم تبریک میگم بهتون مرسی منم به شما تبریک میگم دوست عزیز |
فناوری اطلاعات روزانه دانشگاه تربیت مدرس - abji22 - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۰ ب.ظ
رتبتون چنده؟ |
RE: فناوری اطلاعات روزانه دانشگاه تربیت مدرس - پروفسور - ۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ب.ظ
سلام تبریک میگم بهتون مطمئن باش از انتخابت پشیمون نمیشی ![]() من ورودی ۹۲ آی تی تربیت مدرسم. |
فناوری اطلاعات روزانه دانشگاه تربیت مدرس - shivap - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۳ ق.ظ
دوستان کسی از خواجه نصیر اطلاعات نداره؟من مدیریت سیستمهای اطلاعات خواجه نصیرم. |
RE: فناوری اطلاعات روزانه دانشگاه تربیت مدرس - mgshervin - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۷ ق.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۶ ب.ظ)پروفسور نوشته شده توسط: سلام تبریک میگم بهتون مطمئن باش از انتخابت پشیمون نمیشی سلام مرسی از تبریکتون خوشحالم چند تا تربیت مدرسی بالاخره اینجا پیدا کردم ایشالا دوره ی خوبی باشه برای همه |