نتایج ارشد ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
نتایج ارشد ۹۳ - mey_sam - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۲۸ ق.ظ
سلام نتایج اعلام شد. امیدوارم بهترین نتیجه ممکن رو گرفته باشید. خوشحال میشم بگید قبول شدید. در ضمن به همه اونهایی که قبول شدند و به همه ی اونهایی که تلاش کردند تبریک ویژه میگم. با تشکر |
RE: نتایج ارشد ۹۳ - fa.mo - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ ق.ظ
من با رتبه ۳۰۷ گرایش ۱و۴ آی تی روزانه الزهرا البته آموزش محور قبول شدم. ترتیب انتخاب رشته ام تهران - تربیت مدرس امیرکبیر بهشتی علم وصنعت الزهرا --- قبول خواجه نصیر اصفهان شاهد قم بیرجند کرمان |
نتایج ارشد ۹۳ - amirnem - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۹ ب.ظ
رتبه ۳۰۵ روزانه شبکه دانشگاه ارومیه کسی اگه از دانشگاش خبر داره و یا قبول شده حتما بهم ایمیل بزنه خوشحال می شم amirnem@gmail.com |
RE: نتایج ارشد ۹۳ - jamshidi - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۷ ب.ظ
بنده هم با رتبه نجومی ۸۵۰ غیر انتفاعی مهرآستان . مهندسی فناوری اطلاعات قبولیدم. کسی هست که اینجا قبول شده باشه؟؟؟؟؟؟؟باشد که رستگار شویم. |
نتایج ارشد ۹۳ - mujtaba20 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ب.ظ
سلام با رتبه ۲۰۰۰ شهاب دانش قم - نرم افزار قبول شدم. امیدوارم همه موفق باشید. |
نتایج ارشد ۹۳ - vahid2068 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ ب.ظ
منم با رتبه ۶۰۷ معماری شبانه شهید باهنر کرمان قبول شدم. زبان ۲۶ ریاضی سفید مشترک ۱۸ معماری ۲۵ درصد اصلا معلوم نیست برم یا نه. برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: نتایج ارشد ۹۳ - mey_sam - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۰ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ ق.ظ)fa.mo نوشته شده توسط: من با رتبه ۳۰۷ گرایش ۱و۴ آی تی روزانه الزهرا البته آموزش محور قبول شدم. تبریک تبریک (۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۹ ب.ظ)amirnem نوشته شده توسط: رتبه ۳۰۵ تبریک تبریک (۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۷ ب.ظ)jamshidi نوشته شده توسط: بنده هم با رتبه نجومی ۸۵۰ غیر انتفاعی مهرآستان . مهندسی فناوری اطلاعات قبولیدم. کسی هست که اینجا قبول شده باشه؟؟؟؟؟؟؟باشد که رستگار شویم. تبریک تبریک (۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ب.ظ)mujtaba20 نوشته شده توسط: سلام تبریک تبریک (۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ ب.ظ)vahid2068 نوشته شده توسط: منم با رتبه ۶۰۷ معماری شبانه شهید باهنر کرمان قبول شدم. تبریک تبریک |
نتایج ارشد ۹۳ - hamid88 - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۷ ب.ظ
منم با ١٨٥٠ نرم افزار ، غیرانتفاعی پویش قم قبول شدم. ..........!!! |
RE: نتایج ارشد ۹۳ - mey_sam - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۵۷ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۷ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: منم با ١٨٥٠ نرم افزار ، غیرانتفاعی پویش قم قبول شدم. تبریک تبریک |
نتایج ارشد ۹۳ - s.mahmood - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ب.ظ
با ۱۸۵۰ پویش؟ منم با ۶۶۰ پویش قبول شدم موندم برم یا نه (((( |
RE: نتایج ارشد ۹۳ - mey_sam - 07 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۶ ق.ظ
(۰۶ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ب.ظ)s.mahmood نوشته شده توسط: با ۱۸۵۰ پویش؟ تبریک تبریک |
RE: نتایج ارشد ۹۳ - ziba.O - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۲ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۷ ب.ظ)jamshidi نوشته شده توسط: بنده هم با رتبه نجومی ۸۵۰ غیر انتفاعی مهرآستان . مهندسی فناوری اطلاعات قبولیدم. کسی هست که اینجا قبول شده باشه؟؟؟؟؟؟؟باشد که رستگار شویم. سلام هم کلاسی منم اونجارو قبول شدم ولی نمیرم،موندم ساله بعد |
RE: نتایج ارشد ۹۳ - jamshidi - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۹ ق.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۲ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:(03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۷ ب.ظ)jamshidi نوشته شده توسط: بنده هم با رتبه نجومی ۸۵۰ غیر انتفاعی مهرآستان . مهندسی فناوری اطلاعات قبولیدم. کسی هست که اینجا قبول شده باشه؟؟؟؟؟؟؟باشد که رستگار شویم. منم فعلا معلوم نیست برم یا نه. فعلا که تا آبان سربازم اگه بخام دوباره بخونم دو سال عقب میوفتم |