گروه درسی مانشت شهریور ٩٤، با هدف ها، با انگیزه ها، رتبه خفن ها - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی مانشت شهریور ٩٤، با هدف ها، با انگیزه ها، رتبه خفن ها - A V A - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۵۴ ق.ظ
سلام بدوووییین که شهریور شد هوورااااا |
گروه درسی مانشت شهریور ٩٤، با هدف ها، با انگیزه ها، رتبه خفن ها - iammiti - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۴ ق.ظ
خیلی هم خوب و عالیه :دی (۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ق.ظ)Milestone نوشته شده توسط: بریم واسه PSE-27 شهریور پارسهادم یاد pes میندازه ( فوتبال ) ) مرداد فقط ۳۰% از برنامه که داشتم عملی شد :| امیدوارم شهریور بهبود داشته باشم |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ٩٤، با هدف ها، با انگیزه ها، رتبه خفن ها - explorer - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ق.ظ
قاعده قیاس ذوحدّین موجبه یا قیاس ذوالوجهین سازنده به به دل بده به این قاعده Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk |
گروه درسی مانشت شهریور ٩٤، با هدف ها، با انگیزه ها، رتبه خفن ها - saeidkhan - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۰۸ ب.ظ
سلام به دوستان عزیزم بنده سال دومی هست که میخام ارشد بدم چندتا نصیحت دارم خدمت دوستان ( و خب میتونه غلط یا درست باشه ) هر کس بخواد موفق بشه باید از الان دیگه به طور جدی درس بخونه (البته اینو که همه میدنن) زیاد به مانشت اومدن ، بها ندیدن بچسبین به درس هر کسی به روشی داره تو درس خوندن ، با روش خودتون بخونید و به اینکه دیگران چیکار میکنن کار نداشته باشید فقط اگر سوالی دارین از هم بپرسید نه اینکه هی به مسائل حاشیه ای گیر بدین و اخرشم هیچی به هیچی اگه تو این تایپیک پست میذارن فقط در مورد میزان درس خوندن باشه یا چی رو خوندن یا چطور خوندن و ......... اینا باشه ( تازه اگر خواستین پست بذارین !!!!!!) خلاصه اینکه اگر هدفتون واستون اهمیت داره باید هر کاری که انجام میدین در راستای رسیدن به هدف باشه ( حتی پست گذاشتن تو مانشت) و گر نه ....... موفق باشید |
گروه درسی مانشت شهریور ٩٤، با هدف ها، با انگیزه ها، رتبه خفن ها - A V A - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۷ ب.ظ
بچه ها کجایین؟ این ۹۳ ای ها اومدن ترکوندن مارو ها:دی |
گروه درسی مانشت شهریور ٩٤، با هدف ها، با انگیزه ها، رتبه خفن ها - iammiti - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۴ ب.ظ
هیچوقت شهریور دوس نداشتم..با اینکه می دونم حس مشترکیه ولی خوب :دی فک کنم نصف ۹۴بچه های این تاپیک ارشد قبول شدن امسال :دی خدا کنه ایم هفته ساختمان و الگوریتم تموم کنم دیگه ..داره خستم می کنه |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ٩٤، با هدف ها، با انگیزه ها، رتبه خفن ها - mostafa122 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۱۷ ب.ظ)Ava.arshad94 نوشته شده توسط: بچه ها کجایین؟ این ۹۳ ای ها اومدن ترکوندن مارو ها:دی حاضر |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ٩٤، با هدف ها، با انگیزه ها، رتبه خفن ها - mcse2010 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۴ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط: هیچوقت شهریور دوس نداشتم..با اینکه می دونم حس مشترکیه ولی خوب :دی من سیستم عامل و شبکه حقیقت را نزدیکه تموم کنم.هوش راهیان فصل۶ هستم.البته الان دارم فقط میخونم ولی تست نمیزنم. برنامه من اینه که تا اول ابان همه درسهارو یک بار بخونم(به جز گسسته و معماری که فصلی میخونم و بیشترشو حذف میکنم) |
گروه درسی مانشت شهریور ٩٤، با هدف ها، با انگیزه ها، رتبه خفن ها - iammiti - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۳۷ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ب.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط: برنامه من اینه که تا اول ابان همه درسهارو یک بار بخونممن اگه بخوام تا ابان صبر کنم از استرس میمیرم .. فک کنم مهر تموم شه.شایدم زودتر |
گروه درسی مانشت شهریور ٩٤، با هدف ها، با انگیزه ها، رتبه خفن ها - explorer - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۲۳ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۲۹ ق.ظ)ستاره۷۰ نوشته شده توسط: یا اینکه طبق خود زمانبندی پارسه ۲۵% و ۵۰% و ... پیش برم شما که تجربه ۲سال کنکور رو داری به نظر من با همین برنامه پارسه بری جلو بهتره |
گروه درسی مانشت شهریور ٩٤، با هدف ها، با انگیزه ها، رتبه خفن ها - iammiti - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۴۶ ب.ظ
چه گروه شلوغی...چه همه فعالیت درسی:دی شبکه چرا اینقدر اذیت می کنه منو (( |
RE: گروه درسی مانشت شهریور ٩٤، با هدف ها، با انگیزه ها، رتبه خفن ها - mostafa122 - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۲۹ ب.ظ
سلام دوستان این کتاب ساختمان پارسه ویرایش هفتم چاپ ۸۹ رو پیدا کردم خواستم بدونم فرقی هم با چاپ جدیدش داره ؟ تغییر زیادی کرده یا نه؟ |
گروه درسی مانشت شهریور ٩٤، با هدف ها، با انگیزه ها، رتبه خفن ها - NULL! - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۲۱ ب.ظ
سلام کسی هست که ساختمان داده (مثلا کتاب پارسه) نخونده باشه و بخواد شروع کنه به خوندن این درس؟ اگه در حین مطالعه برامون سوالی پیش بیاد و بخوایم اینجا با بقیه اعضا در موردش مشورت و رفع اشکال کنیم ، کجا باید سوالا رو مطرح کنیم؟ |
گروه درسی مانشت شهریور ٩٤، با هدف ها، با انگیزه ها، رتبه خفن ها - Sanaz. - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۴۹ ب.ظ
سلام دوستان من دارم از اواسط مرداد برای گرایش تجارت میخونم،میخواستم ببینم اگر گسسترو نخونم امکان قبولیم چه قدره؟ |
گروه درسی مانشت شهریور ٩٤، با هدف ها، با انگیزه ها، رتبه خفن ها - okok - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۵ ب.ظ
دوستان ... من کتاب هوش مصنوعی انتشارات پوران پژوهش رو دارم . نوشته مهدیه شادی اما تست هاش کمه ... یه سری تست درست و حسابی واسه این درس می خوام . واسه کنکور سراسری های سال های گذشته ترجیحا ... |