انتخاب امنیت مجازی مالک اشتر یا نرم افزار تهران جنوب - نسخهی قابل چاپ |
انتخاب امنیت مجازی مالک اشتر یا نرم افزار تهران جنوب - mahdiazizi - 28 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۹ ب.ظ
سلام دوستان به نظرتون نرم افزار تهران جنوب رو برم یا امنیت مجازی مالک اشتر رو؟؟ خواهشا راهنمایی کنید چون نمیتونم تصمیم گیری کنم |
کمک در مورد ارشد امنیت مالک اشتر - خانه سبز - ۲۸ مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ب.ظ
سلام دوست عزیز براتون یه پیام خصوصی فرستادم ممنون میشم کمکم کنید خیلی ممنون از شما. |
کمک در مورد ارشد امنیت مالک اشتر - sherlock holmes - 30 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۱۷ ب.ظ
مالک اشتر اونم مجاازی..!!! من بودم اگه ازاد علوم تحقیقات میاوردم حتم میرفتم ازاد.. خود مجازی کلی معزله چه برسه به اینکه مالک اشتر باشه..!!! |
RE: کمک در مورد ارشد امنیت مالک اشتر - mahdiazizi - 31 مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۳۶ ب.ظ
(۳۰ مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۱۷ ب.ظ)sherlock holmes نوشته شده توسط: مالک اشتر اونم مجاازی..!!! من بودم اگه ازاد علوم تحقیقات میاوردم حتم میرفتم ازاد.. خود مجازی کلی معزله چه برسه به اینکه مالک اشتر باشه..!!!ممنون از پاسختون. من کارشناسی هم مالک اشتر بودم. دانشگاه خوبیه. یعنی به نظرت آزاد علوم تحقیقات بهتره؟ چرا مجازی معزله؟ |
کمک در مورد ارشد امنیت مالک اشتر - sherlock holmes - 01 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ق.ظ
دیگه شما که لیسانس انجا بودی مشکل نداری اما کلن دانشگاه مالک اشتر به خاطر زمینه های کاریش مخصوصن تو ای تی فقط به درد کسایی میخوره که میخوان استخدام سپاه بشن.. تازه به نظرم داخل ایران ازاد علوم تحقیقات خیلی بیشتر قبول دارن تا مجازی اونم مالک اشتر.. !!! |
کمک در مورد ارشد امنیت مالک اشتر - mahdiazizi - 01 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۰ ق.ظ
ممنون. در مورد اینکه میگید مجازی معزله میشه توضیح بدید؟ |
RE: انتخاب امنیت مجازی مالک اشتر یا نرم افزار تهران جنوب - mahdiazizi - 19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ب.ظ
نتایج آزاد اومد. به نظرتون نرم افزار تهران جنوب رو برم یا امنیت مجازی مالک اشتر رو؟؟ خواهشا راهنمایی کنید Sad |
انتخاب امنیت مجازی مالک اشتر یا نرم افزار تهران جنوب - Mohammad-A - 20 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ق.ظ
من اگر بودم، نرمافزار تهران جنوب رو ترجیح میدادم. بستگی به خودتون و علایق و دغدغهها داره اما به نظر من تهران جنوب اساتید خوبی در نرمافزار داره و یکی از بهترینهای دانشگاه آزاد هست. پ.ن: البته من خودم آزاد تهران جنوب نبودم؛ یعنی کلاً آزاد نبودم |