کسی وارد کننده لب تاب و تبلت ارزان میشناسه - نسخهی قابل چاپ |
کسی وارد کننده لب تاب و تبلت ارزان میشناسه - khadij147 - 19 مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۰۴ ب.ظ
سلام دوستان من یه مغازه خدمات کامپیوتری دارم و الان که سرمایه ام بیشتر شده می خوام لب تاب و تبلت هم بفروشم تو شهر بوشهر زندگی می کنم هر چی تو نت می گردم نمی تونم یه وارد کننده لب تاب و تبلت پیدا کنم و جنس رو هم تماما نقد می خرم اگر کسی رو تو تهران می شناسین راهنماییم کنین ممنونم |
کسی وارد کننده لب تاب و تبلت ارزان میشناسه - Amoojan - 19 مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۳۰ ب.ظ
فکر نمیکنم تو نت پیدا کنید بهتره تو بازار شهر خودتون دنبالش باشید. اتفاقا شما که جنوبید فکر کنم راحت ترین چون هرچی میاد تو کشور از دبی میاد و دریایی بعدش زمینی میارن تو کشور پخش میکنن. |
کسی وارد کننده لب تاب و تبلت ارزان میشناسه - khadij147 - 19 مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۰۱ ب.ظ
(۱۹ مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۳۰ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: فکر نمیکنم تو نت پیدا کنید بهتره تو بازار شهر خودتون دنبالش باشید. اتفاقا شما که جنوبید فکر کنم راحت ترین چون هرچی میاد تو کشور از دبی میاد و دریایی بعدش زمینی میارن تو کشور پخش میکنن. بله درست میگین ولی تمام جنس ها بدون گارانتی هستن چون بصورت قاچاق وارد می شن می خوام که گارانتی داشته باشن |
کسی وارد کننده لب تاب و تبلت ارزان میشناسه - Amoojan - 19 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ ب.ظ
با گارانتی های معروف تهران تماس بگیرید ببینید به شهرتون ارسال میکنن یا نمایندگی دارن. |