تعداد تمام جمع کننده و نیم جمع کننده در مدار ترکیبی ضرب - نسخهی قابل چاپ |
تعداد تمام جمع کننده و نیم جمع کننده در مدار ترکیبی ضرب - nazanin_sh - 05 مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۴۳ ب.ظ
سلام دوستان کتاب معماری پوران گفته در مدار ترکیبی ضرب، برای ضرب m*n بیتی، به تعداد min m,n نیم جمع کننده و (mn - (m+n تا تمام جمع کننده نیاز داریم. ولی به نظره کن غلطه. چون ما در هر سطح از ضربمون میتونیم دوتا نیم جمع کننده استفاده کنیم. حالا شما حساب کنید ببینید با این فرمولا جور در میاد آیا؟! نتیجه تحقیقاتونم به من اظلاع بدید لدفن ممنون |
تعداد تمام جمع کننده و نیم جمع کننده در مدار ترکیبی ضرب - A V A - 05 مرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۰۹ ب.ظ
(۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۴۳ ب.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط: سلام دوستان بنظر میاد Carry هارو در نظر نگرفتی |
RE: تعداد تمام جمع کننده و نیم جمع کننده در مدار ترکیبی ضرب - نازین - ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۳۹ ب.ظ
(۰۵ مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۴۳ ب.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط: سلام دوستانسلام به caray ها هم دقت کنید توی پیوست فرمول رو تقریبا با مثال اثبات کردم .سوالی بود باز بپرسید موفق باشید |
RE: تعداد تمام جمع کننده و نیم جمع کننده در مدار ترکیبی ضرب - nazanin_sh - 11 مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۰۲ ب.ظ
بله بله. آخه من از یک دید دیگه نگاه میکردم که منطقی هم بود ولی کاربردی نبود. ممنون دوستان |