![]() |
سهمیه شاگرداولی - نسخهی قابل چاپ |
سهمیه شاگرداولی - maryamb70 - 31 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ب.ظ
سلام دوستان آیامیشه دانشگاه دو نفر رو به عنوان شاگرد اول به سازمان سنجش معرفی کنه؟ درحالی که یکی امسال کنکورداده و لازمه مدارکش فرستاده بشه اما تعداد واحدایی ک پاس کرده ۱۴۱ است. و دومی که من باشم تازه میخاد برای کنکوربخونه و سال بعد سهمیش فرستاده شه و ۱۴۰ تام پاس کردم. معدلامون تا صدم هم یکیه آیا دانشگاه میتونه همچین کاری کنه؟ وایا سازمان سنجش قبول میکنه؟ توروخدا کمکم کنید |
سهمیه شاگرداولی - white bird - 31 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ب.ظ
سلام دوستم فک نکنم سنجش قبول کنه چون هنوز یه واحد مونده شما پاس نکردی و تو یک سال هم قبولیتون نبوده |
RE: سهمیه شاگرداولی - maryamb70 - 01 مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۱۲ ق.ظ
نه عزیزم،علت اختلاف واحدامون درچیزه دیگس که برای هردومون هم قانونیه و هردوهم فارغ التحصیل شدیم به طورهم زمان |
RE: سهمیه شاگرداولی - wskf - 04 مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۳۶ ب.ظ
سلام دوستان دانشگاه های تهران تا چ معدلی می پذیرن؟ علاوه بر معدل دیگ چ معیارهایی براشون مهمه؟ منظورم تو مرحله اوله ؟ شاگرد چندم مهمه یا معدل؟ دوستانی ک تهران هستند راهنمایی کنند لطفا |
RE: سهمیه شاگرداولی - maryamb70 - 06 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۸ ق.ظ
کسی که درست جواب مارونداد اماشما دانشگاههای تهران براشون اولین معیار اینه ک شما کدوم دانشگاه کارشناسیو گذروندی اگردانشگات ازدانشگاههای خوب شهرستان مثل صنعتی اصفهان باشه خب عالیه بعدازاون طبیعتا براشون معدل مهمه و اینکه مقاله چاپ شده داشتی یانه اگ مقاله داشته باشی رو هوامیزننت خیلیا هم در اطلاعیه پذیرششون ی حداقل معدلو شرایطیو تعیین میکنن ک طبیعتا باید داشته باشی اینم اضافه کنم ک واقعا پذیرش بدون کنکور در تهران خیلی سخته |
سهمیه شاگرداولی - wskf - 07 مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۴۱ ق.ظ
(۰۶ مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۸ ق.ظ)maryamb70 نوشته شده توسط: کسی که درست جواب مارونداد اماشما این که دانشگاه امیر کبیر گفته مرحله اول باید ی سری متیاز کسب کنید منظورش چیه ؟ یعنی تو مرحله اول قبل مصاحبه هم مقاله و رزومه و ... می خواد؟؟ |
RE: سهمیه شاگرداولی - maryamb70 - 07 مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۳۹ ب.ظ
والا من ک سال قبل شرکت کردم،فایل اسکن شده تایید معدل توسط دانشگاه و همینطور مقاله رو گفتن بارگذاری کنیم در سایتشون. |