فروش کتاب درسی و کنکوری - نسخهی قابل چاپ |
فروش کتاب درسی و کنکوری - e.shrm - 17 تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۳۰ ب.ظ
سلام دوستان. کتاب های زیر به فروش میرسد! این هم جا موند از لیست : کتاب CLRS جلد یک و دو - انتشارات نص - ترجمه دهقان طرزه- قیمت پشت جلد : ۳۴۰۰۰ - وضعیت : کاملا نو - قیمت فروش : ۲۳۰۰۰ آمار و احتمال پارسه -------> به فروش رسید. گسسته گریمالدی با همراه حل المسائل -------> به فروش رسید حل المسایل نظریه-لینز -------> به فروش رسید ساختمان داده پارسه -------> به فروش رسید ریاضی مهندسی پارسه -------> به فروش رسید معدلات دیفرانسیل نیکوکار -------> به فروش رسید حل المسائل سی ال ار اس -------> به فروش رسید جلد دو ریاضی مهندسی نصیر -------> به فروش رسید طراحی الگوریتم پوران -------> به فروش رسید آنالیز عددی بابلیان -------> به فروش رسید کمپایلر نشر علوم -------> به فروش رسید محاسبات عددی -------> به فروش رسید زبانهای برنامه نویسی پوران -------> به فروش رسید بانک سوال -------> به فروش رسید. معماری پوران -------> به فروش رسید. پایگاه مقسمی -------> به فروش رسید. منطقی پوران-------> به فروش رسید. محاسبات راهیان-------> به فروش رسید. کمپایلر پوران-------> به فروش رسید. پیاده سازی راهیان-------> به فروش رسید. ساختمان مقسمی-------> به فروش رسید. ۶۰۰ مساله قدسی-------> به فروش رسید. زبان تخصصی پارسه-------> به فروش رسید. |
فروش کتاب درسی و کنکوری - molai - 17 تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۳۸ ب.ظ
سلام من کتاب ۶۰۰مسله رو نو رو قیمت کردم ۱۶هزارتومان است ولی دسته دو با پست هم که بخوای برام بفرستین همون ۱۶ تومان میافته اگه کمتر را داره میخرم |
RE: فروش کتاب درسی و کنکوری - golche70 - 18 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ق.ظ
سلام. من امار پارسه رو میخوام. کدوم شهر هستید? تست ها رو داخل کتاب علامت زدید? |
RE: فروش کتاب درسی و کنکوری - e.shrm - 18 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۲ ق.ظ
(۱۸ تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ق.ظ)golche70 نوشته شده توسط: سلام. من امار پارسه رو میخوام. کدوم شهر هستید? تست ها رو داخل کتاب علامت زدید? سلام. در پ.خ پاسختون رو دادم. |
فروش کتاب درسی و کنکوری - EGALE - 20 تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۵۷ ب.ظ
پایگاه داده پارسه چاپ چه سالیه؟ |
RE: فروش کتاب درسی و کنکوری - e.shrm - 21 تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۵۶ ب.ظ
(۲۰ تیر ۱۳۹۳ ۰۶:۵۷ ب.ظ)EGALE نوشته شده توسط: پایگاه داده پارسه چاپ چه سالیه؟چاپ ۹۲ |
فروش کتاب درسی و کنکوری - e.shrm - 12 مرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۴۹ ب.ظ
update |
فروش کتاب درسی و کنکوری - abji22 - 24 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ب.ظ
پایگاه داده پارسه رو داری؟اگه داری پ خ بده لطفا |