تالار گفتمان مانشت
انتخاب سه دانشگاه خاص - نسخه‌ی قابل چاپ

انتخاب سه دانشگاه خاص - friendchp - 05 تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۷ ب.ظ

من هر سه تا دانشگاه خاص رو انتخاب کردم و دعوت به مصاحبه شدم.توی سایت سنجش موقع انتخاب رشته نوشته بود که فقط باید دوتا رو انتخاب کرد،من اون موقع چون فک میکردم قبول نمیشم اینکارو کردم و خطا نداد،میخواستم بدونم اگه مصاحبه هر سه تا رو قبول شم ۱ سال مخرومم میکنه سنجش؟(مالک شبانه.اماحسین روزانه.شاهد شبانه)

RE: انتخاب سه دانشگاه خاص - Iman_k26 - 05 تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ب.ظ

(۰۵ تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۷ ب.ظ)friendchp نوشته شده توسط:  من هر سه تا دانشگاه خاص رو انتخاب کردم و دعوت به مصاحبه شدم.توی سایت سنجش موقع انتخاب رشته نوشته بود که فقط باید دوتا رو انتخاب کرد،من اون موقع چون فک میکردم قبول نمیشم اینکارو کردم و خطا نداد،میخواستم بدونم اگه مصاحبه هر سه تا رو قبول شم ۱ سال مخرومم میکنه سنجش؟(مالک شبانه.اماحسین روزانه.شاهد شبانه)

اونجوری که تو دفترچه نوشته بود و من یادمه دانشگاه شاهد از این قاعده مستثنی هستش و در کنار اون ۲ تا کد رشته نیمه متمرکز میتونی دانشگاه شاهد هم بزنی...

RE: انتخاب سه دانشگاه خاص - manesht.ir - 06 تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ق.ظ

(۰۵ تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۷ ب.ظ)friendchp نوشته شده توسط:  من هر سه تا دانشگاه خاص رو انتخاب کردم و دعوت به مصاحبه شدم.توی سایت سنجش موقع انتخاب رشته نوشته بود که فقط باید دوتا رو انتخاب کرد،من اون موقع چون فک میکردم قبول نمیشم اینکارو کردم و خطا نداد،میخواستم بدونم اگه مصاحبه هر سه تا رو قبول شم ۱ سال مخرومم میکنه سنجش؟(مالک شبانه.اماحسین روزانه.شاهد شبانه)

مهدی تویی ؟ Smile آقا بی خیال .اون یارو که گفت ایراد نداره شبانه محدودیت نداره چون بورست نمیکنن.

انتخاب سه دانشگاه خاص - Hamzeh.S - 06 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ق.ظ

دانشگاه شاهد جزو محدودیت انتخاب دورشته خاص حساب نمی شود

انتخاب سه دانشگاه خاص - friendchp - 06 تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۳۹ ب.ظ

دمتون گرم.
مهدی تو هم تویی؟Big Grin

RE: انتخاب سه دانشگاه خاص - manesht.ir - 07 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ق.ظ

(۰۶ تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۳۹ ب.ظ)friendchp نوشته شده توسط:  دمتون گرم.
مهدی تو هم تویی؟Big Grin

Big Grin آره ، من خودمم Tongue