انتخاب سه دانشگاه خاص - نسخهی قابل چاپ |
انتخاب سه دانشگاه خاص - friendchp - 05 تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۷ ب.ظ
من هر سه تا دانشگاه خاص رو انتخاب کردم و دعوت به مصاحبه شدم.توی سایت سنجش موقع انتخاب رشته نوشته بود که فقط باید دوتا رو انتخاب کرد،من اون موقع چون فک میکردم قبول نمیشم اینکارو کردم و خطا نداد،میخواستم بدونم اگه مصاحبه هر سه تا رو قبول شم ۱ سال مخرومم میکنه سنجش؟(مالک شبانه.اماحسین روزانه.شاهد شبانه) |
RE: انتخاب سه دانشگاه خاص - Iman_k26 - 05 تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ب.ظ
(۰۵ تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۷ ب.ظ)friendchp نوشته شده توسط: من هر سه تا دانشگاه خاص رو انتخاب کردم و دعوت به مصاحبه شدم.توی سایت سنجش موقع انتخاب رشته نوشته بود که فقط باید دوتا رو انتخاب کرد،من اون موقع چون فک میکردم قبول نمیشم اینکارو کردم و خطا نداد،میخواستم بدونم اگه مصاحبه هر سه تا رو قبول شم ۱ سال مخرومم میکنه سنجش؟(مالک شبانه.اماحسین روزانه.شاهد شبانه) اونجوری که تو دفترچه نوشته بود و من یادمه دانشگاه شاهد از این قاعده مستثنی هستش و در کنار اون ۲ تا کد رشته نیمه متمرکز میتونی دانشگاه شاهد هم بزنی... |
RE: انتخاب سه دانشگاه خاص - manesht.ir - 06 تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ق.ظ
(۰۵ تیر ۱۳۹۳ ۰۷:۰۷ ب.ظ)friendchp نوشته شده توسط: من هر سه تا دانشگاه خاص رو انتخاب کردم و دعوت به مصاحبه شدم.توی سایت سنجش موقع انتخاب رشته نوشته بود که فقط باید دوتا رو انتخاب کرد،من اون موقع چون فک میکردم قبول نمیشم اینکارو کردم و خطا نداد،میخواستم بدونم اگه مصاحبه هر سه تا رو قبول شم ۱ سال مخرومم میکنه سنجش؟(مالک شبانه.اماحسین روزانه.شاهد شبانه) مهدی تویی ؟ آقا بی خیال .اون یارو که گفت ایراد نداره شبانه محدودیت نداره چون بورست نمیکنن. |
انتخاب سه دانشگاه خاص - Hamzeh.S - 06 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ق.ظ
دانشگاه شاهد جزو محدودیت انتخاب دورشته خاص حساب نمی شود |
انتخاب سه دانشگاه خاص - friendchp - 06 تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۳۹ ب.ظ
دمتون گرم. مهدی تو هم تویی؟ |
RE: انتخاب سه دانشگاه خاص - manesht.ir - 07 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ق.ظ
(۰۶ تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۳۹ ب.ظ)friendchp نوشته شده توسط: دمتون گرم. آره ، من خودمم |