![]() |
** فروش تعدادی کتاب کنکوری با تخفیف ** - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
** فروش تعدادی کتاب کنکوری با تخفیف ** - ehsan2010 - 28 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۴۹ ب.ظ
با سلام خدمت دوستان عزیز یه سری کتاب کنکوری به شرح زیر برا فروش دارم: ماهان (همگی چاپ ۹۲): - گسسته - سیستم عامل - هوش مصنوعی - شبکه - ساختمان داده - زبان عمومی - زبان تخصصی ----------------------------------------------- پارسه : - شبکه (حقیقت)----------->> فروخته شد -سیستم عامل(حقیقت)----------->> فروخته شد - زبان تخصصی ----------------------------------------------- مدرسان شریف: - اصول و مبانی مدیریت - مهندسی نرم افزار - مجموعه آزمون های سراسری ۱۰ سال اخیر (۸۳-۹۲) ----------------------------------------------- پوران پژوهش: - گسسته - ساختمان داده - طراحی الگوریتم----------->> فروخته شد ----------------------------------------------- مقسمی (گسترش علوم پایه): _ معماری کامپیوتر _طراحی الگوریتم _ پایگاه داده ----------------------------------------------- سایر : شبکه --> کوروس و راس شبکه --> تننبام ، ترجمه ملکیان گسسته --> انتشارات جهش هوش مصنوعی --> راسل ، ترجمه جعفر نژاد هوش مصنوعی --> راهیان ارشد ----------------------------------------------- * خرید کل بسته با تخفیف ویژه همراه خواهد بود. ** از لحاظ کیفیت،کتابها همگی در حد نو و بعضی هاشون دست نخورده هستند. *** برای اطلاع از قیمت ها میتونید به این آدرس ایمیل بدید. semousavi2010@gmail.com موفق باشید |
** فروش تعدادی کتاب کنکوری با تخفیف ** - nazanin92 - 28 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۲۰ ب.ظ
شبکه (حقیقت) و سیستم عامل(حقیقت) چاپ کدوم سالن؟ |
** فروش تعدادی کتاب کنکوری با تخفیف ** - abji22 - 29 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۱ ق.ظ
شبکه راس رو میخوام لطفا پیام بید مرسی |
** فروش تعدادی کتاب کنکوری با تخفیف ** - nastaran_33 - 29 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۹ ب.ظ
سلام علیکم طراحی الگوریتم مقسمی و ۱۰ سال مدرسان شریف رو می خوام گسسته و ساختمان پوران هم می خوام زود می خوام رد کن بیاد لطفا زود جواب بده |
RE: ** فروش تعدادی کتاب کنکوری با تخفیف ** - marii - 07 تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۰۹ ق.ظ
سلام ،سیستم عامل چاپ چه سالیو دارین؟لطفا قیمت ها رو هم بگین مثلا راس ؟؟ |
RE: ** فروش تعدادی کتاب کنکوری با تخفیف ** - gilva - 07 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ ق.ظ
سلام.من کتابای پارسه وپایگاه مقسمی و هوش راهیان رو میخوام لطفأ جواب بدین |
RE: ** فروش تعدادی کتاب کنکوری با تخفیف ** - ehsan2010 - 12 تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۳۴ ق.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۹ ب.ظ)nastaran_33 نوشته شده توسط: سلام علیکم طراحی الگوریتم مقسمی و ۱۰ سال مدرسان شریف رو می خوام گسسته و ساختمان پوران هم می خوام زود می خوام رد کن بیاد لطفا زود جواب بده سلام بابت تاخیر عذر میخام بهتون پیام دادم (۰۷ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۸ ق.ظ)gilva نوشته شده توسط: سلام.من کتابای پارسه وپایگاه مقسمی و هوش راهیان رو میخوام لطفأ جواب بدین بابت تاخیر معذرت میخام پ خ دادم چک کنید لطفا |
** فروش تعدادی کتاب کنکوری با تخفیف ** - tabassomesayna - 12 تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ ق.ظ
سلام , کتاب سیستم عامل حقیقت و الگوریتم پوران مال چه سالی هست ؟ قیمت ها رو هم اگه بفرمایید ممنون میشم. |
RE: ** فروش تعدادی کتاب کنکوری با تخفیف ** - molai - 12 تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۲ ق.ظ
سلام من کتاب کراس وراس و مهندسی نرم افزار مدرسان رو میخوام |
RE: ** فروش تعدادی کتاب کنکوری با تخفیف ** - ehsan2010 - 12 تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۵۹ ب.ظ
(۱۲ تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ ق.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط: سلام , کتاب سیستم عامل حقیقت و الگوریتم پوران مال چه سالی هست ؟ سلام کتاب سیتستم عامل ۹۱ و الگوریتم ۹۲ هستش قیمت ها رو هم با ۲۵ درصد تخفیف قیمت رو جلدش میتونم بدم و حتما اضافه میکنم اگه خواستید پ خ بدید لطفا موفق باشید شما کدوم شهر هستید پ.خ بدید ممنون میشم موفق باشید |
RE: ** فروش تعدادی کتاب کنکوری با تخفیف ** - molai - 13 تیر ۱۳۹۳ ۱۲:۰۳ ب.ظ
سلام من شبکه کروس و راس و مهندسی نرم افزار مدرسان رو میخوام این شمارمه ۰۹۱۵۷۳۱۴۰۰۸ |
RE: ** فروش تعدادی کتاب کنکوری با تخفیف ** - ehsan2010 - 15 تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ق.ظ
(۱۲ تیر ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ ق.ظ)tabassomesayna نوشته شده توسط: سلام , کتاب سیستم عامل حقیقت و الگوریتم پوران مال چه سالی هست ؟ بابت تاخیر معذرت میخام پ خ دادم چک کنید لطفا موفق باشید |
** فروش تعدادی کتاب کنکوری با تخفیف ** - ehsan2010 - 28 تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۰۲ ب.ظ
بالا بیا |
** فروش تعدادی کتاب کنکوری با تخفیف ویژه ** - ehsan2010 - 15 مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۱۸ ب.ظ
** توجه توجه ** از امروز(۱۵ مرداد) تا اواخر مرداد تمامی کتابها با ۴۰ درصد تخفیف قیمت روی جلد به فروش میرسند. semousavi2010@gmail.com |
RE: ** فروش تعدادی کتاب کنکوری با تخفیف ویژه ** - seyed ehsn - 16 مرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ب.ظ
(۱۵ مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۱۸ ب.ظ)ehsan2010 نوشته شده توسط: ** توجه توجه ** سلام شبکه پارسه وگسسته پوران پژوهش و پایگاه داده مقسمی رو میخواستم موجود هست؟قیمتش چنده؟ |