تالار گفتمان مانشت
سوال در مورد هوش در IT - نسخه‌ی قابل چاپ

سوال در مورد هوش در IT - saranipedram - 06 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۵۰ ب.ظ

سلام.
دوستان یه سوال داشتم.
هوش تو کنکور ای تی چقدر به ساختمان داده ربط داره؟.
یه دوستی به بنده گفت داده و الگوریتم که بلد باشی هوش واست مسخره و بچه گانه میشه.
کسی نظری داره؟

سوال در مورد هوش در IT - ka arman - 06 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۰۶ ب.ظ

از درخت تو هوش زیاد استفاده میشه ولی اصلا اینطوری نیست که شما میگی...
هوش کلا مباحثش با طراحی و دیتا فرق داره...

سوال در مورد هوش در IT - saranipedram - 07 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۱ ق.ظ

(۰۶ خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۰۶ ب.ظ)ka arman نوشته شده توسط:  از درخت تو هوش زیاد استفاده میشه ولی اصلا اینطوری نیست که شما میگی...
هوش کلا مباحثش با طراحی و دیتا فرق داره...
من نگفتم.
یکی از دوستان گفت.من هوش نخوندم اصلا.درسشم هم میفته بعد کنکور تو دانشگاه.میخواستم برم کلاس.یکی از دوستان گفت تو اگه داده و الگوریتم بری هوش رو میفهمی و فقط کافیه خودت بخونی.
به خاطر همین پرسیدم.

سوال در مورد هوش در IT - Mohammad-A - 10 خرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۰۶ ق.ظ

هر چند این بخشی که شما موضوع را ایجاد کردید، جایش نیست (انشالله مدیران منتقل کنند)
اما مبنای هوش مصنوعی طراحی الگوریتم هست. تا جایی که من خبر دارم هم، پیش‌نیاز هوش مصنوعی همین طراحی الگوریتم هست. اما به صورت تئوری شما می‌توانید این درس رو بگذرانید حتی اگر در درس طراحی الگوریتم قوی نباشید.

در واقع روش‌های جستجو (آگاهانه یا ناآگانه)، بازی‌ها، هرس در بازی‌ها و بخش‌هایی از منطق مشخصاً از طراحی الگوریتم کمک می‌گیرند. اما بخش‌هایی هم هستند که نیاز مستقیمی به طراحی الگوریتم ندارند.

برای کنکور وضعیت با دانشگاه مشخصاً فرق داره. در کنکور روش‌ها رو اگر یاد بگیرید، میتونید از پس مسائل بربیایید اما خب در دانشگاه شاید این کافی نباشه. مثلاً به صورت تئوری روش هرس در بازی‌ها رو یاد بگیرید اما "شبه‌کد" الگوریتم رو ندانید، شاید دردسری نداشته باشه اما احتمالاً وضعیت دانشگاه فرق میکنه.