یکی منو راهنمایی کنه!!! - نسخهی قابل چاپ |
یکی منو راهنمایی کنه!!! - ستاره بارون - ۰۵ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۰۷ ق.ظ
من چیکار کنم که سنجش پاسخ نامه اممو براساس دفترچه B تصحیح کرده درصورتیکه من دفترچه و پاسخ نامه A رو جواب دادم . یعنی یزره هم شک ندارم!!!! |
یکی منو راهنمایی کنه!!! - tayebe68 - 05 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۱۲ ق.ظ
چــه عجیب ! مطمئنی!؟ می تونید اعتراضتون رو در سایت سنجش بنویسید، تا بررسی بشه یا شخصا چند روز برید سازمان سنجش و شخصا پیگیر بررسی اعتراضتون بشید |
RE: یکی منو راهنمایی کنه!!! - javad_2020 - 05 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۵ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۰۷ ق.ظ)ستاره بارون نوشته شده توسط: من چیکار کنم که سنجش پاسخ نامه اممو براساس دفترچه B تصحیح کرده درصورتیکه من دفترچه و پاسخ نامه A رو جواب دادم .سلام دوست عزیز چگونه پاسخ نامه شما بر اساس دفترچه B تصحیح شده است؟ |
یکی منو راهنمایی کنه!!! - Fot30 - 06 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۵۳ ق.ظ
مگه میشه؟ |
RE: یکی منو راهنمایی کنه!!! - ستاره بارون - ۰۶ خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۳۲ ب.ظ
لام دوست عزیز چگونه پاسخ نامه شما بر اساس دفترچه B تصحیح شده است؟ [/quo این برا خودمم سواله!! پاسخ نامه ای که الان رو سیات برام زدن نوشتن دفتزچه B در صورتیکه مطمینم دفترجه ام A بوده |
یکی منو راهنمایی کنه!!! - saeed_435 - 07 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ق.ظ
تا اونجا که یادمه رو سایت براساس دفترچه سوال پاسخنامه نمیذاشتن،یعنی واسه همه یجور میذاشتن. بعید میدونم همچین اشتباهی شده باشه بازم تو خود سایت سنجش درخواست بدید. |
RE: یکی منو راهنمایی کنه!!! - ستاره بارون - ۰۷ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۰۲ ق.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ق.ظ)saeed_435 نوشته شده توسط: تا اونجا که یادمه رو سایت براساس دفترچه سوال پاسخنامه نمیذاشتن،یعنی واسه همه یجور میذاشتن.وقتی پاسخنامه تون و رو سایت سنجش بالا میارین سربرگ پاسخنامه که مشخصاتتون و نوشته زیرش نوع دفترچه رو هم نوشته اگه نگاه کنین با دقت متوجه میشین. بعید میدونم برا همه نوشته باشه دقترچه شماره ۱: ۵۱۲B دفترچه شماره :۵۱۳B |
RE: یکی منو راهنمایی کنه!!! - mmuid - 08 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۰۲ ق.ظ)ستاره بارون نوشته شده توسط:(07 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ق.ظ)saeed_435 نوشته شده توسط: تا اونجا که یادمه رو سایت براساس دفترچه سوال پاسخنامه نمیذاشتن،یعنی واسه همه یجور میذاشتن.وقتی پاسخنامه تون و رو سایت سنجش بالا میارین سربرگ پاسخنامه که مشخصاتتون و نوشته زیرش نوع دفترچه رو هم نوشته با درود و عرض سلام پیشنهاد میکنم به سازمان سنجش مراجعه نمایید و ضمن مطرح کردن مشکل خود از آنها خواهش کنید اصل یا اسکن پاسخنامه تون را جهت رفع هرگونه ابهام احتمالی در انتیار شما قرار دهند موفق باشید |
RE: یکی منو راهنمایی کنه!!! - ستاره بارون - ۰۸ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۰۳ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ب.ظ)mmuid نوشته شده توسط:ممنون دوست عزیز(07 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۰۲ ق.ظ)ستاره بارون نوشته شده توسط:(07 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ق.ظ)saeed_435 نوشته شده توسط: تا اونجا که یادمه رو سایت براساس دفترچه سوال پاسخنامه نمیذاشتن،یعنی واسه همه یجور میذاشتن.وقتی پاسخنامه تون و رو سایت سنجش بالا میارین سربرگ پاسخنامه که مشخصاتتون و نوشته زیرش نوع دفترچه رو هم نوشته ولی مشکل من اینه که راهم خیلی دوره و خیلی برام مشکله که تا تهران بیام خداکنه با اعتراضی که دادم مشکلم حل بشه و رسیدیگی کنن تا حقم ضایع نشه |