تعداد سوالهای کنکور ارشد دانشگاه ازاد رشته آی تی - نسخهی قابل چاپ |
تعداد سوالهای کنکور ارشد دانشگاه ازاد رشته آی تی - mey_sam - 04 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۱۱ ب.ظ
سلام کسی می دونه تعداد سوالهای کنکور ارشد دانشگاه ازاد رشته آی تی چند تاست؟ ممنون می شم راهنمایی کنید. [undefined=undefined] |
تعداد سوالهای کنکور ارشد دانشگاه ازاد رشته آی تی - z.hosseinkhani - 04 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۲۸ ب.ظ
۹۰ تا سوال هستش |
RE: تعداد سوالهای کنکور ارشد دانشگاه ازاد رشته آی تی - mey_sam - 04 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۰۳ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۲۸ ب.ظ)z.hosseinkhani نوشته شده توسط: ۹۰ تا سوال هستش ببخشید جدا جدا چندتان؟ |
تعداد سوالهای کنکور ارشد دانشگاه ازاد رشته آی تی - z.hosseinkhani - 04 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۲۴ ب.ظ
زبان ۱۵ گسسته ۱۵ (تو این ۱۵ تا سوال الگوریتم و ساختمان هم هست) مهندسی نرم ۵ شبکه ۵ مدیریت ۱۰ پایگاه ۱۰ هوش ۱۰ سیستم عامل ۱۰ معماری ۱۰ |
تعداد سوالهای کنکور ارشد دانشگاه ازاد رشته آی تی - yahyazahedi - 04 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۰۱ ب.ظ
فکر می کنم پارسال بعضی از دروس تعداد سوالاتش بیشتر بود !!!!! مثل پایگاه . فکر کنم ۱۵ تا بود. |
تعداد سوالهای کنکور ارشد دانشگاه ازاد رشته آی تی - z.hosseinkhani - 04 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۰۸ ب.ظ
من از روی کنکور ۸۹ نوشتم. |
RE: تعداد سوالهای کنکور ارشد دانشگاه ازاد رشته آی تی - mey_sam - 04 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۳۶ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۰۸ ب.ظ)z.hosseinkhani نوشته شده توسط: من از روی کنکور ۸۹ نوشتم. سپاسگزارم |
RE: تعداد سوالهای کنکور ارشد دانشگاه ازاد رشته آی تی - mey_sam - 05 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۰۰ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۰۱ ب.ظ)yahyazahedi نوشته شده توسط: فکر می کنم پارسال بعضی از دروس تعداد سوالاتش بیشتر بود !!!!! ببخشید بقیش چطور بود؟ یادتون نیست؟ |