با این شرایط قبول میشم ؟ - نسخهی قابل چاپ |
با این شرایط قبول میشم ؟ - اورین - ۰۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۲۲ ق.ظ
سلام بچه ها من الان دو سال کنکور میدم سال اول یکم خوندم ۲۰۰۰ شدم امسال خیلی بد دادم چون اصلا نخوندم سر کار هم میرم میخوام کلاسهای نصیر ریاضی مهندسی کریمی معماری اجلالی وساختمان گسسته اجلالی کامپایلر کارگهی رو برم بقیرم از روی کتابو جزوه بخونم از الان هم میخوام شروع کنم ریاضی مهندسی معماری منطقی کامپایلر ضعیفم بنظرتون میتونم یه رتبه خیلی خوب بیارم من باید قبول بشم امسال و ایا همین کلاسها کافی و خوبه ریاضی مهندسی معتقدی رو هم بگید نسبت به کریمی چطور هست ممنون میشم از راهنماییتون |
RE: با این شرایط قبول میشم ؟ - npour - 04 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۴۶ ق.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۲۲ ق.ظ)اورین نوشته شده توسط: سلام بچه ها من الان دو سال کنکور میدم سال اول یکم خوندم ۲۰۰۰ شدم امسال خیلی بد دادم چون اصلا نخوندم سر کار هم میرم میخوام کلاسهای نصیر ریاضی مهندسی کریمی معماری اجلالی وساختمان گسسته اجلالی کامپایلر کارگهی رو برم بقیرم از روی کتابو جزوه بخونم از الان هم میخوام شروع کنم ریاضی مهندسی معماری منطقی کامپایلر ضعیفم بنظرتون میتونم یه رتبه خیلی خوب بیارم من باید قبول بشم امسال و ایا همین کلاسها کافی و خوبه ریاضی مهندسی معتقدی رو هم بگید نسبت به کریمی چطور هست ممنون میشم از راهنماییتون سلام ،ریاضی مهندسی را حذف کنید بهتره |
RE: با این شرایط قبول میشم ؟ - اورین - ۱۷ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۰۷ ق.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۴۶ ق.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:ریاضی مهندسی چرا باید حذف کنم ؟؟ چون اکثرن ریاضی ضعیفی دارن اگر من برم کلاس و روی این درس و گسسته کار کنم بنظرم میتونم تا حدی رتبم را ببرم بالا اینطور نیست ؟(04 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۲۲ ق.ظ)اورین نوشته شده توسط: سلام بچه ها من الان دو سال کنکور میدم سال اول یکم خوندم ۲۰۰۰ شدم امسال خیلی بد دادم چون اصلا نخوندم سر کار هم میرم میخوام کلاسهای نصیر ریاضی مهندسی کریمی معماری اجلالی وساختمان گسسته اجلالی کامپایلر کارگهی رو برم بقیرم از روی کتابو جزوه بخونم از الان هم میخوام شروع کنم ریاضی مهندسی معماری منطقی کامپایلر ضعیفم بنظرتون میتونم یه رتبه خیلی خوب بیارم من باید قبول بشم امسال و ایا همین کلاسها کافی و خوبه ریاضی مهندسی معتقدی رو هم بگید نسبت به کریمی چطور هست ممنون میشم از راهنماییتون |
با این شرایط قبول میشم ؟ - Brueder - 17 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۰۵ ق.ظ
یه سری دروس رو باید حذف کنید به دو دلیل: ۱/ خوندن اون دروس باعث نمیشه که شما بتونید موفقیت چندانی بدست بیارید، مثل درس گسسته، به نظر من فصول درخت و گراف + مجموعه و منطق و اعداد رو بخونید و بقیه رو به کل حذف کنید. تست هایی که سایر فصول میاد فضاییه ! ۲/ وقت کافی بدست بیارید که دروس نمره اور مثل پایگاه، هوش و ... رو بتونید با دقت بیشتری بخونید. پس ریاضی مهندسی رو هم حذف کنید. ضمنا ریاضیات ضریب ۲ دارن و تخصصی ها ضریب ۴ ، بهتره اولویت بندی شما بر این اساس باشه |