![]() |
آیا با خواندن سیستم عامل حقیقت و پوران نیازی هست کتب مرجع خواند برای درس سیستم عامل ؟ - نسخهی قابل چاپ |
آیا با خواندن سیستم عامل حقیقت و پوران نیازی هست کتب مرجع خواند برای درس سیستم عامل ؟ - shahryar711 - 04 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۴۳ ق.ظ
با عرض سلام آیا با خواندن سیستم عامل حقیقت و پوران نیازی هست کتب مرجع خواند برای درس سیستم عامل ؟ آیا خواندن کتب مرجع مباحث اضافه تری نسبت به این دو کتاب دارند؟ |
RE: آیا با خواندن سیستم عامل حقیقت و پوران نیازی هست کتب مرجع خواند برای درس سیستم عامل ؟ - Amoojan - 04 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۴۷ ق.ظ
اگر سوال های سال بعد مثل سوال های امسال باشه ، این کتابها زیاد هم هست! اما اگر مثل چندسال اخیر به غیر از امسال باشه ، کتاب حقیقت کفایت میکنه. راستی این رو در نظر داشته باشید که کتاب پوران خلاصه شده ی کتاب حقیقت هست. من هردو رو دارم و حقیقت رو پیشنهاد میکنم به شرط حل تمامی تست ها. موفق باشید. |
RE: آیا با خواندن سیستم عامل حقیقت و پوران نیازی هست کتب مرجع خواند برای درس سیستم عامل ؟ - singleboy0123 - 31 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۵۶ ق.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۴۷ ق.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: اگر سوال های سال بعد مثل سوال های امسال باشه ، این کتابها زیاد هم هست! کتاب حقیقت از همون پارسه یا پورانه یا جداست؟یکی اسم کامل و کتاب و بگه میخوام بگیرم ولی چیزی نمیدونم |
RE: آیا با خواندن سیستم عامل حقیقت و پوران نیازی هست کتب مرجع خواند برای درس سیستم عامل ؟ - ftekhar - 31 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۲۲ ق.ظ
(۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۵۶ ق.ظ)singleboy0123 نوشته شده توسط:(04 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۴۷ ق.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: اگر سوال های سال بعد مثل سوال های امسال باشه ، این کتابها زیاد هم هست! کتاب حقیقت برای پارسه هست کتاب پوران پژوهش نویسندش موسوی هست |
RE: آیا با خواندن سیستم عامل حقیقت و پوران نیازی هست کتب مرجع خواند برای درس سیستم عامل ؟ - singleboy0123 - 31 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۵۰ ب.ظ
(۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۲۲ ق.ظ)ftekhar نوشته شده توسط: کتاب حقیقت برای پارسه هست ممنون از اینکه جواب دادی کدومش به نظرت بهتره؟من از سیتم عامل زیاد خوشم نمیاد،یه کتابی باشه که بشه ازش خوب یاد گرفت و تستای کنکور و زد |
RE: آیا با خواندن سیستم عامل حقیقت و پوران نیازی هست کتب مرجع خواند برای درس سیستم عامل ؟ - ftekhar - 31 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۵ ب.ظ
(۳۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۵۰ ب.ظ)singleboy0123 نوشته شده توسط:(31 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۲۲ ق.ظ)ftekhar نوشته شده توسط: کتاب حقیقت برای پارسه هست خواهش می کنم،، هر دو کتاب خیلی خوبن ولی بیشتر رتبه برتری ها حقیقت رو ترجیح می دن |
RE: آیا با خواندن سیستم عامل حقیقت و پوران نیازی هست کتب مرجع خواند برای درس سیستم عامل ؟ - نازین - ۰۱ تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۲۲ ق.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۴۳ ق.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط: با عرض سلام فقط حقیقت.الکی خودتونو با کتابا دیگه درگیر نکنید دوفصل اولش یکم ناجوره توکنکورم احتملش۵%سوال بیاد ازش ولی بقیه آسونن دکتر حقیقت خودشون می گفتن فصل ۳-۴-۵-۸ مهم اند .۵ فکر کنم بن بسته یا ۵ یا ۶ اونی که بن بسته.سوالای امسال که خیلی ساده بودن |
RE: آیا با خواندن سیستم عامل حقیقت و پوران نیازی هست کتب مرجع خواند برای درس سیستم عامل ؟ - ۱۱۱مصطفی - ۱۸ خرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۵۸ ب.ظ
(۰۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۴۳ ق.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط: با عرض سلامهرکس سیستم عامل اقای حقیقت رو کامل بخونه میتونه صد در صد سوالات کنکور سیستم عامل رو جواب بده |