بکمک فوری می خواستم.کلیدهای سوالات ۱۱۰،۱۱۶،۱۱۷،۱۱۹(رشته مهندسی کامپیوتردفترچه C) - نسخهی قابل چاپ |
بکمک فوری می خواستم.کلیدهای سوالات ۱۱۰،۱۱۶،۱۱۷،۱۱۹(رشته مهندسی کامپیوتردفترچه C) - نازین - ۰۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۱۸ ب.ظ
با سلام اگه دوستان عزیز کلیدهای نهایی سوالات ۱۱۰،۱۱۶،۱۱۷،۱۱۹ دفترچه C رشته مهندسی کامپیوتر رو بگن ممنون می شم! |
RE: بکمک فوری می خواستم.کلیدهای سوالات ۱۱۰،۱۱۶،۱۱۷،۱۱۹(رشته مهندسی کامپیوتردفترچه C) - javad_2020 - 03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۲۲ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۱۸ ب.ظ)نازین نوشته شده توسط: با سلام اگه دوستان عزیز کلیدهای نهایی سوالات ۱۱۰،۱۱۶،۱۱۷،۱۱۹ دفترچه C رشته مهندسی کامپیوتر رو بگن ممنون می شم!سلام من هم به دنبال دفترچه c هستم اگر کسی حداقل دفترچه مشترک را داشت حتماً در سایت آپلود کنه. |
بکمک فوری می خواستم.کلیدهای سوالات ۱۱۰،۱۱۶،۱۱۷،۱۱۹(رشته مهندسی کامپیوتردفترچه C) - نازین - ۰۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۲۴ ب.ظ
من احساس می کنم سوالات من رو از روی دفترچه دیگه ای تصحیح کردن. (۰۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۲۲ ب.ظ)javad_2020 نوشته شده توسط:(03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۱۸ ب.ظ)نازین نوشته شده توسط: با سلام اگه دوستان عزیز کلیدهای نهایی سوالات ۱۱۰،۱۱۶،۱۱۷،۱۱۹ دفترچه C رشته مهندسی کامپیوتر رو بگن ممنون می شم!سلام من هم به دنبال دفترچه c هستم اگر کسی حداقل دفترچه مشترک را داشت حتماً در سایت آپلود کنه. شما لطفا جواب این سوالاتو اینجابنویسید اگه دفترچه cهستید.ممنون |
RE: بکمک فوری می خواستم.کلیدهای سوالات ۱۱۰،۱۱۶،۱۱۷،۱۱۹(رشته مهندسی کامپیوتردفترچه C) - javad_2020 - 03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۲۹ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۱۸ ب.ظ)نازین نوشته شده توسط: با سلام اگه دوستان عزیز کلیدهای نهایی سوالات ۱۱۰،۱۱۶،۱۱۷،۱۱۹ دفترچه C رشته مهندسی کامپیوتر رو بگن ممنون می شم! ۱۱۰-> 2 ۱۱۶-> 3 ۱۱۷-> 2 ۱۱۹-> 2 |
RE: بکمک فوری می خواستم.کلیدهای سوالات ۱۱۰،۱۱۶،۱۱۷،۱۱۹(رشته مهندسی کامپیوتردفترچه C) - نازین - ۰۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۳۸ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۲۹ ب.ظ)javad_2020 نوشته شده توسط:(03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۱۸ ب.ظ)نازین نوشته شده توسط: با سلام اگه دوستان عزیز کلیدهای نهایی سوالات ۱۱۰،۱۱۶،۱۱۷،۱۱۹ دفترچه C رشته مهندسی کامپیوتر رو بگن ممنون می شم! احساس می کنم برحسب یک دفترچه دیگه تصحیح شده . |