سوال در فصل بازگشتی - نسخهی قابل چاپ |
سوال در فصل بازگشتی - saranipedram - 03 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۶ ب.ظ
سلام.دوستان به فرض اینکه Rرو برابر ۸ قرار بدیم جواب چطوری به دست میاد؟ جواب نهایی رو نمیخوام.روشش رو میخوام. ممنون |
RE: سوال در فصل بازگشتی - Eagle777 - 03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ب.ظ
البته فکر کنم k =8 است نه R درسته ! جوابش R =15 ؟! اگه درسته توضیحات رو عرض کنم |
RE: سوال در فصل بازگشتی - saranipedram - 03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۵۰ ب.ظ
سلام دقیق یادم نیست.الان جزوش دستم نیست.ولی گمونم اره ۸ و ۱۵ بود اعدادی که گفتید. من کلا روشش رو نفهمیدم.اونو میخوام بدونم. ممنون |
RE: سوال در فصل بازگشتی - bahman2000 - 03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۰۳ ب.ظ
با سلام دوست عزیز اگه دقت کنین تنها پارامتری که تابع نوشته شده داره k هستش و از نوع integer(یعنی عدد صحیح) و اگه قراره این تابع چیزی برگردونه به عدد k بستگی داره خوب حالا اگر شما تابع مورد نظر رو با عدد ۸ فراخوانی کنی خواهیم داشت: recurrent(8)=2*recurrent(6)+1
recurrent(8)=2*(2*recurrent(4)+1)+1
recurrent(8)=2*(2*(2*recurrent(2)+1)+1)+1
۱۵=recurrent(8)=2*(2*(2*1+1)+1)+1
|
RE: سوال در فصل بازگشتی - saranipedram - 03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۴۷ ب.ظ
سلاممشکلی با کد ندارم.ولی من کلا این مبحث رو اصلا تو عمرم نخوندم. الان بازم نفهمیدم دقیقا چی شد.جوابم سوالم همین بود ولی من نفهمیدم.میشه یه مقدار بیشتر بسطش بدید لطفا؟. |
RE: سوال در فصل بازگشتی - safdariit - 03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۳۰ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۶ ب.ظ)saranipedram نوشته شده توسط: سلام.دوستان بابا شما دیگه کی هستین؟ از الان شروع کردین واسه ارشد؟! |
RE: سوال در فصل بازگشتی - saranipedram - 03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۴۴ ب.ظ
(۰۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۳۰ ب.ظ)safdariit نوشته شده توسط:(03 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۶ ب.ظ)saranipedram نوشته شده توسط: سلام.دوستان سلام.من در اصل از مهر سال گذشته شروع کردم.ولی به طور جدید از ابتدای سال.چند تا کتاب رو تموم کردم.حالا بقیه رو که ضعیفم دارم میخونم. والا کسی که طاووس میخواد دیگه باید بره هندوستان یا نه؟ (۰۳ خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۰۳ ب.ظ)bahman2000 نوشته شده توسط: با سلام دوست عزیز اگه دقت کنین تنها پارامتری که تابع نوشته شده داره k هستش و از نوع integer(یعنی عدد صحیح) و اگه قراره این تابع چیزی برگردونه به عدد k بستگی داره خوب حالا اگر شما تابع مورد نظر رو با عدد ۸ فراخوانی کنی خواهیم داشت: دادا گرفتم چی شد.از صبح بود درگیرش بودم.مخم ترکیده بود. باید مقدار قبلی رو بذاری جای K. درسته؟یعنی ۶ رو باید حساب کنی درسته؟ |