غیر انتفاعى تهران.قم یا اصفهان؟؟؟؟؟ - نسخهی قابل چاپ |
غیر انتفاعى تهران.قم یا اصفهان؟؟؟؟؟ - lord master - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۰ ب.ظ
دوستان واسه رشته آى تى کدوم غیر انتفاعیا بهتره ؟ مهر البرز تهران یا پویش و تعالى قم یا صفاهان اصفهان ؟؟؟؟؟ |
غیر انتفاعى تهران.قم یا اصفهان؟؟؟؟؟ - sadradin - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ
غیر انتفایی غیرانتفاییه هرجا که باشه / اما غیرانتفایی امام رضا دانشگاهه ( موسسه نیست ) بعد از اون هم علوم و فنون بابل هست ، دانشگاهه خوبیه ( در میان غیر انتفایی ها ) اگر حفظیاتت خوبه بزن صنعتی فولاد راحت با معدل ۱۸ فارغ التحصیل میشی !!! ( البته خیلی مزخرفه ) اما آنجایی رو بزن که به محل سکونتت نزدیک تر باشه |
RE: غیر انتفاعى تهران.قم یا اصفهان؟؟؟؟؟ - lord master - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ق.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ)sadradin نوشته شده توسط: غیر انتفایی غیرانتفاییه هرجا که باشه /ىعنى فولاد از صفاهان بهتره ؟ |
RE: غیر انتفاعى تهران.قم یا اصفهان؟؟؟؟؟ - lord master - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۵ ق.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ق.ظ)akbari67 نوشته شده توسط:مشهد و بابل خیلى واسم دوره. آخه من یزدم. بهترین گزینه واسم کجاست ؟ غیرانتفاعى یا مجازى ؟ البته ادامه تحصیل هم برام مهمه(30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ)sadradin نوشته شده توسط: غیر انتفایی غیرانتفاییه هرجا که باشه /ىعنى فولاد از صفاهان بهتره ؟ |
RE: غیر انتفاعى تهران.قم یا اصفهان؟؟؟؟؟ - sadradin - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۵۴ ق.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۵ ق.ظ)akbari67 نوشته شده توسط:(30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ق.ظ)akbari67 نوشته شده توسط:مشهد و بابل خیلى واسم دوره. آخه من یزدم. بهترین گزینه واسم کجاست ؟ غیرانتفاعى یا مجازى ؟ البته ادامه تحصیل هم برام مهمه(30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ)sadradin نوشته شده توسط: غیر انتفایی غیرانتفاییه هرجا که باشه /ىعنى فولاد از صفاهان بهتره ؟ من به شخصه ۲ ترم صنعتی فولاد را تست کردم ، خوشم نیومد ، دوباره کنکور دادم ، حفظ میکنی میری امتحان میدی ، البته هر درس هم سمنار داشت که باید ازائه میدادی ، اما میتونی بری توساتشون ببینی آخرین مقاله هایی که مدیرگروه ( داورپناه ( داده برا چه سالی هست یکجورایی درسهاش مثل مهندسی نرم افزار هست |
RE: غیر انتفاعى تهران.قم یا اصفهان؟؟؟؟؟ - lord master - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۸ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۵۴ ق.ظ)sadradin نوشته شده توسط:(30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۵ ق.ظ)akbari67 نوشته شده توسط:(30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ق.ظ)akbari67 نوشته شده توسط:مشهد و بابل خیلى واسم دوره. آخه من یزدم. بهترین گزینه واسم کجاست ؟ غیرانتفاعى یا مجازى ؟ البته ادامه تحصیل هم برام مهمه(30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ)sadradin نوشته شده توسط: غیر انتفایی غیرانتفاییه هرجا که باشه /ىعنى فولاد از صفاهان بهتره ؟ خب فولاد MIS. داره. شبکه و تجارت صفاهان چطوره ؟ نظرتون راجع به تهرانو قم چیه ؟ |
احتمال قبولی - arostami - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۸ ب.ظ
دوستان با نمره ۲۵۶۰ در گرایش ۱و۴ احتمال قبولی تو مجازی یا غیرانتفاعی تهران هست یا نه؟ |
RE: غیر انتفاعى تهران.قم یا اصفهان؟؟؟؟؟ - sadradin - 30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۵ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۸ ب.ظ)akbari67 نوشته شده توسط:(30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۵۴ ق.ظ)sadradin نوشته شده توسط:(30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۵ ق.ظ)akbari67 نوشته شده توسط:(30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ق.ظ)akbari67 نوشته شده توسط:مشهد و بابل خیلى واسم دوره. آخه من یزدم. بهترین گزینه واسم کجاست ؟ غیرانتفاعى یا مجازى ؟ البته ادامه تحصیل هم برام مهمه(30 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ)sadradin نوشته شده توسط: غیر انتفایی غیرانتفاییه هرجا که باشه /ىعنى فولاد از صفاهان بهتره ؟ صفاهان اصفهان داخل شهر هست .... اما صنعتی فولاد در فولاد سهر قرار داره !! صفاهان گرایش شبکه میگیره ، شاید شاید شاید یهتر از صنعتی فولاد باشه ! تهران غیرانتفایی نداره که !! |
غیر انتفاعى تهران.قم یا اصفهان؟؟؟؟؟ - saeedehs - 02 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۰۷ ب.ظ
تهران به نظرم بهتره خب استاد بیشترن تا اصفهان |
RE: غیر انتفاعى تهران.قم یا اصفهان؟؟؟؟؟ - mmuid - 02 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۱۹ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۸ ب.ظ)arostami نوشته شده توسط: دوستان با نمره ۲۵۶۰ در گرایش ۱و۴ احتمال قبولی تو مجازی یا غیرانتفاعی تهران هست یا نه؟ سلام احتمال قولی توی مجازی شهرستان یا غیرانتفاعی تهران هست انشالله |
RE: غیر انتفاعى تهران.قم یا اصفهان؟؟؟؟؟ - arostami - 03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۹ ق.ظ
با سلام متشکرم از پاسخ شما |
غیر انتفاعى تهران.قم یا اصفهان؟؟؟؟؟ - غضنفری - ۱۴ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۱۰ ب.ظ
منم دو سه ترم تو موسسه صنعتی فولاد بودم. افتضاحه. بعضا مشاهده شده دانشجویان دکترای دانشگاه آزاد استاد شما خواهند بود. اساتیدی که به برکت پول باباشون لیسانس و فوق لیسانس گرفتن با این وجود خیییییلی مغرورن. |