وضعیت کتاب جدید شبکه دکتر حقیقت - نسخهی قابل چاپ |
وضعیت کتاب جدید شبکه دکتر حقیقت - mehrdad123 - 11 تیر ۱۳۹۰ ۰۸:۰۶ ب.ظ
باسلام از دوستانی که با دکتر حقیقت در تماس هستند و یا با پارسه تعامل دارند . لطف فرمایند جویای کتاب در حال انتشار دکتر حقیقت باشند که کی قرار خواهد چاپ شد؟ کی میرسه؟ اطلاعش را به ما هم بدهید نقطه . ۲ نقطه دی |
وضعیت کتاب جدید شبکه دکتر حقیقت - Majid gh - 12 تیر ۱۳۹۰ ۰۸:۱۰ ق.ظ
من تماس گرفتم ایشون گفتند من نسخه خودم رو به انتشارات پارسه دادم دیگه کی بیاد دست اوناست |
وضعیت کتاب جدید شبکه دکتر حقیقت - هاتف - ۱۲ تیر ۱۳۹۰ ۰۳:۳۱ ب.ظ
کتاب زیر چاپ هست، احتمالا آخر هفته بتونید از انشارات پارسه دریافت کنید |
وضعیت کتاب جدید شبکه دکتر حقیقت - mehrdad123 - 19 تیر ۱۳۹۰ ۰۷:۲۵ ب.ظ
سلام کسی به کتاب جدید دکتر دستش رسیده تا حالا؟ یه اطلاع بدین بهمون چطوریاست کتابشون. ممنون. |
RE: وضعیت کتاب جدید شبکه دکتر حقیقت - Jabar-Asadi - 20 تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۲۹ ق.ظ
من دیروز پارسه بودم .... بهم گفتن که تا حداکثر انتهای تیر ۱۰۰% کتاب دستتونه . دارم لحظه شماری میکنم |
RE: وضعیت کتاب جدید شبکه دکتر حقیقت - asp_vb - 05 مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۵ ب.ظ
سلام از کتاب کسی خبر نداره اومده یا نه؟ کی میاد؟ |
وضعیت کتاب جدید شبکه دکتر حقیقت - ehsan_67 - 06 مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۰۹ ق.ظ
کتاب دکترحقیقت درس هست ویا درس و تست؟ خوندن این کتاب کفایت میکنه یا به خوندن مرجع نیازهست؟ |
وضعیت کتاب جدید شبکه دکتر حقیقت - Parva - 08 مرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۴۷ ق.ظ
(۰۶ مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۰۹ ق.ظ)ehsan_67 نوشته شده توسط: کتاب دکترحقیقت درس هست ویا درس و تست؟دوست عزیز کتاب حقیقت پارسه کتاب درس و تست هست و بسیاری ار رتبه های برتر امسال خوندن این کتاب رو حتما توصیه کردن ضمن اینکه تمام کتب مرجع رو شامل میشه. با آرزوی موفقیت |
RE: وضعیت کتاب جدید شبکه دکتر حقیقت - asp_vb - 08 مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۴۸ ب.ظ
کتاب اومده؟ |
RE: وضعیت کتاب جدید شبکه دکتر حقیقت - mamat - 03 شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۱۵ ب.ظ
(۰۸ مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۴۸ ب.ظ)asp_vb نوشته شده توسط: کتاب اومده؟ کتاب رو تو نمایندگی های پارسه میفروشن من سال قبل ثبت نام کرده بودم کتاب قبلی حقیقت رو داشتم از مشاور پارسه پرسیدم گفت این کتاب و چند تا کتاب دیگه رو آزاد میفروشن. برید بخرید. |
وضعیت کتاب جدید شبکه دکتر حقیقت - zhale - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۲۶ ب.ظ
سلام میشه بگین جزوهای پارسه را از کجا می تونم گیر بیارم ؟؟؟؟خییلی ممنون میشم و همینطور این کتابه شبکه را که گفتین من ساکن اصفهانم |
RE: وضعیت کتاب جدید شبکه دکتر حقیقت - swensen - 06 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۳۹ ب.ظ
دوستان اطلاعات کامل کتاب رو میدین ؟؟ عنوانش / قیمت / ... اطلاعات دقیق بدین ممنون میشم . |
وضعیت کتاب جدید شبکه دکتر حقیقت - fatima1537 - 06 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۶ ب.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۰ ۰۴:۲۶ ب.ظ)zhale نوشته شده توسط: سلام میشه بگین جزوهای پارسه را از کجا می تونم گیر بیارم ؟؟؟؟خییلی ممنون میشمخود نمایندگی های پارسه توی هر شهری میفروشند |