چرا کلید نهایی رو نمیزنند؟ - نسخهی قابل چاپ |
چرا کلید نهایی رو نمیزنند؟ - javad_2020 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۲ ب.ظ
چرا سازمان سنجش این قدر بی در و پیکر شده مگر قرار نیست امروز کلید نهایی رو بزنند چرا هنوز خبری نیست؟ |
RE: چرا کلید نهایی رو نمیزنند؟ - guest12 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۹ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۲ ب.ظ)javad_2020 نوشته شده توسط:از اونجایی که سازمان سنجش همه ی کارهاشو ساعت ۱۰ شب انجام میده ،احتمالا کلید نهایی رو هم ساعت بقول خودش ۲۲ رو سایت میزارهنقل قول: چرا سازمان سنجش این قدر بی در و پیکر شده مگر قرار نیست امروز کلید نهایی رو بزنند چرا هنوز خبری نیست؟ حالا چه سری تو این ساعت بخصوص وجود داره باید کارشناسان امر بیان نظر بدن |
چرا کلید نهایی رو نمیزنند؟ - Mohammad-A - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۴ ب.ظ
اطلاعیه جدید: **** شما می توانید از روز شنبه ۹۳/۳/۳ برای مشاهده پاسخنامه خود و کلید مربوطه به همین آدرس سایت مراجعه نمائید. |
چرا کلید نهایی رو نمیزنند؟ - reza6966 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۸ ب.ظ
امسال کلید نهایی , تغییر زیادی نسبت به کلید اولیه ندادن , در ریاضی که فقط سوال ۴۶ تغییر کرده فکر کنم , توی مشترک هم فکر کنم یه سوال منطقی |
RE: چرا کلید نهایی رو نمیزنند؟ - yagmur0022 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۰ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۴ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: اطلاعیه جدید: این اطلاعیه دقیقا کجاس؟ یعنی چی آخه ۱ ارشد دادیم اینا دیگه هر بلایی سرمون آوردن |
چرا کلید نهایی رو نمیزنند؟ - neda.h - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۴۶ ب.ظ
sanjesh.org : داوطلبان گرامی مجاز به انتخاب رشته آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد ناپیوسته داخل) سال ۱۳۹۳ ، شما می توانید از روز شنبه ۹۳/۳/۳ برای مشاهده پاسخنامه خود و کلید مربوطه به همین آدرس مراجعه نمائید :|:|:| من که دیگه کفرم درومد از بلاتکلیفی صبرو حوصلمون سر رفت:|:| |
RE: چرا کلید نهایی رو نمیزنند؟ - javad_2020 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۲۱ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۴۶ ب.ظ)neda.h نوشته شده توسط: sanjesh.org :من که گفتم سنجش بی در و پیکره قرار بود امروز کلید رو بزنند که رفت برای یک هفته دیگه |
RE: چرا کلید نهایی رو نمیزنند؟ - nazanin2020 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۵۰ ب.ظ
واقعا نمیفهمم چرا اینقد طول کشید کلیدا رو داشتن از روش پاسخنامه های ما رو تصحیح کردن حالا واسه گذاشتن تو سایت آماده نیس |
RE: چرا کلید نهایی رو نمیزنند؟ - javad_2020 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۷ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۵۰ ب.ظ)nazanin2020 نوشته شده توسط: واقعا نمیفهمم چرا اینقد طول کشیدمی خواهند که بچه ها اعتراض نکنند وگرنه گذاشتن تو سایت که کاری نداره! |
RE: چرا کلید نهایی رو نمیزنند؟ - reza6966 - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۵۵ ب.ظ
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۷ ب.ظ)javad_2020 نوشته شده توسط: می خواهند که بچه ها اعتراض نکنند وگرنه گذاشتن تو سایت که کاری نداره!دقیقا همینجوری هست که شما میگید |