تالار گفتمان مانشت
کسی که به گرافیک کامپیوتری علاقه داره سمت چه گرایشی بره بهتره؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

کسی که به گرافیک کامپیوتری علاقه داره سمت چه گرایشی بره بهتره؟ - نیکا - ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ق.ظ

با توجه به علاقه اش و این که حتما هم ارشد باید بخونه به نظرتون کدوم گرایش بره موفق ترهست؟
منظورم گرایش های رشته کامپیوتر هست...بین گرایش های نرم و یا گرایش های هوش؟

RE: کسی که به گرافیک کامپیوتری علاقه داره سمت چه گرایشی بره بهتره؟ - Amoojan - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۸ ق.ظ

(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ ق.ظ)نیکا نوشته شده توسط:  با توجه به علاقه اش و این که حتما هم ارشد باید بخونه به نظرتون کدوم گرایش بره موفق ترهست؟
منظورم گرایش های رشته کامپیوتر هست...بین گرایش های نرم و یا گرایش های هوش؟
منظورتون از گرافیک چیه؟ از کارکردن با فتوشاپ و ۴تا نرم افزار انیمیشن سازی و اینا لذت میبرید یا از مباحثی که توی درس گرافیک کامپیوتری بیان شده خوشتون میاد؟
اینا با هم فرق داره ها...

RE: کسی که به گرافیک کامپیوتری علاقه داره سمت چه گرایشی بره بهتره؟ - golche70 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ق.ظ

من دقیق نمیدونم اما فک کنم گرافیک یه مبحث کلی و گسترده هست. مهمه که بدونید دقیقا چرا بهش علاقه مندید. چه مباحثی رو می‌پسندید. چه سورسی مطالعه فرمودید.
تو هوش مصنوعی وقتی وارد تشخیص چهره شدم یه مقدار بعضی از الگوریتمای پردازش تصویر رو خوندم که نمیدونم دقیقا زیرمجموعه گرافیک میشه یا نه. توی افزار و بازی های کامپیوتری صد در صد جای کار داره. اما اینکه دانشگاه چیزی یاد بده نمیدونم. بحث شبیه سازی محیط واقعیvirtual reality خیلی داغه اما حضورش توی ایران و دانشگاه ها رو نمیدونم. اگه کسی در مقطع ارشد کتابای گرافیک پاس کرده باشه خیلی خوب میتونه کمکتون کنه.

RE: کسی که به گرافیک کامپیوتری علاقه داره سمت چه گرایشی بره بهتره؟ - نیکا - ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ب.ظ

(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۸ ق.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:  منظورتون از گرافیک چیه؟ از کارکردن با فتوشاپ و ۴تا نرم افزار انیمیشن سازی و اینا لذت میبرید یا از مباحثی که توی درس گرافیک کامپیوتری بیان شده خوشتون میاد؟
اینا با هم فرق داره ها...
از کار کردن با نرم افزار ها که خیلی لذت میبرم....ساعتها میتونم کار کنم وخسته نشم....ولی درس گرافیک کامپیوتری رو من توی دانشگاه نخوندم و دقیق نمیدونم چیه......سرفصلا و مطالبشو یه نگاه کردم اونم به نظرم دوست داشته باشم البته دقیق ازش اطلاعی ندارم....