رتبه ۵۳۷ آی تی چطور انتخاب رشته کنم؟ - نسخهی قابل چاپ |
رتبه ۵۳۷ آی تی چطور انتخاب رشته کنم؟ - behzad_rainy - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۴ ق.ظ
با سلام من رتبه ۵۳۷ آی تی هستم از تبریز از دوستان خواهش می کنم کمک کنن برا انتخاب رشته من همینجوری رفتم امتحان دادم بدون اینکه درس بخونم خداروشکر مجاز شدم غیر انتفاعی و پیام نور هم نمیخوام بزنم فقط روزانه و شبانه و مجازی سراسری |
رتبه ۵۳۷ آی تی چطور انتخاب رشته کنم؟ - Amoojan - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۴ ق.ظ
خخخ منم رتبه ی ۵۳۷ گرایش ۱و۴ شدم... دوستان کمک بدین ببینیم کجا رو بزنیم... |
RE: رتبه ۵۳۷ آی تی چطور انتخاب رشته کنم؟ - behzad_rainy - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷ ق.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۴ ق.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: خخخ اِ اِ اِ اِ اِ اِ مگه میشه ۲تا رتبه عین هم؟ |
رتبه ۵۳۷ آی تی چطور انتخاب رشته کنم؟ - Amoojan - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۱ ق.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷ ق.ظ)behzad_rainy نوشته شده توسط: اِ اِ اِ اِ اِ اِ مگه میشه ۲تا رتبه عین هم؟آره چرا نشه...؟! نمره کل مون توی اون گرایش یکی شده... البته دیگه رتبه ۵۳۸ نداریم بعد از ما رتبه ۵۳۹ خواهد بود... |
RE: رتبه ۵۳۷ آی تی چطور انتخاب رشته کنم؟ - behzad_rainy - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۴ ق.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۱ ق.ظ)Amoojan نوشته شده توسط:(27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷ ق.ظ)behzad_rainy نوشته شده توسط: اِ اِ اِ اِ اِ اِ مگه میشه ۲تا رتبه عین هم؟آره چرا نشه...؟! نمره کل مون توی اون گرایش یکی شده... به نظرت برا شبانه یا مجازی سراسری امیدی هست؟ |
رتبه ۵۳۷ آی تی چطور انتخاب رشته کنم؟ - Amoojan - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۹ ق.ظ
من برای نرم افزار شرکت کردم و از انتخاب رشته آی تی سر در نمیارم... برو pdf قبولی های سالهای پیش رو از توی سایت پیدا کن و ببین سال پیش با این رتبه های نزدیک به این کجاها قبول شدن. یه چیزایی دستت میاد. |
RE: رتبه ۵۳۷ آی تی چطور انتخاب رشته کنم؟ - mmuid - 15 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۰۶ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۴ ق.ظ)behzad_rainy نوشته شده توسط: با سلام من رتبه ۵۳۷ آی تی هستم از تبریز با درودوعرض سلام مجازی تهران احتمالاً و مجازی سراسری شهرستان صد در صد (که تفاوت چندانی با تهران نداره چون مجازی هست و نیاز به جابجایی جز در موارد اندک و مورد لزوم نداره) قبول هستید! احتمال شبانه هم زیاده محصوصاً شهرستان موفق باشید انشالله در مورد روزانه هم خدا را چه دیدی ؟ |