راهنمایی - نسخهی قابل چاپ |
راهنمایی - salimeh - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۵۳ ق.ظ
سلام دوستان گل مانشتی من یه سوال دارم : خواهش میکنم اگه میتونید راهنماییم کنید. دانشگاه امام خمینی ره / روزانه / قزوین، در مقطع ارشد، در چه سطح علمی هست؟؟ جو شهر قزوین و فضای دانشگاه چطوره؟؟ |
RE: راهنمایی - mohsen100 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۸ ق.ظ
سلام اساتید این دانشگاه در حد متوسط هستند .من کارشناسی اونجا بودم .جو بچه ها و شهر نسبتا عالیه .جو دانشگاه یخورده مذهبیه ولی در کل خوبه . به نظرم تنها دلیل قانع کننده برای رفتن به قزوین مسافته . فرستاده شده از HUAWEI U8950-1ِ من با Tapatalk |
RE: راهنمایی - alilash - 26 خرداد ۱۳۹۶ ۰۲:۳۹ ب.ظ
سلام - از نظر شهری نزدیک بودن به تهران بسیار باعث پیشرفت شهر در سال های اخیر شده و جو شهر الان خیلی خوب شده اما دانشگاه بین المللی دانشگاه متوسطی است و تازه تاسیس و در آینده احتمالا شاهد پیشرفت آن هستیم ولی در مقایسه با دانشگاه اراک فکر نمیکنم تفاوتی کنه اما شاید یزد انتخاب کمی بهتری باشه اما مسافت هم خیلی مهم هست و نزدیکی به تهران می تونه زمینه ساز موقعیت کاری بهتری براتون بشه |
راهنمایی - mhcavalier - 27 خرداد ۱۳۹۶ ۰۱:۰۳ ب.ظ
بین رشت و قزوین چی؟ سطح علمی رشت بالاتر؟ خودم ساکن تهران هستم ولی سطح علمی برام مهم تره |
RE: راهنمایی - alilash - 27 خرداد ۱۳۹۶ ۱۰:۲۲ ب.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۶ ۰۱:۰۳ ب.ظ)mhcavalier نوشته شده توسط: بین رشت و قزوین چی؟ سلام دانشگاه گیلان دانشگاه بهتری است از بین المللی اما قزوین به نظرم از نظر شهری و کاری بهتر هست . ضمنا دانشگاه بین المللی نزدیک دانشگاه آزاد قزوین هست پیاده ۱۵ دقیقه راه هست که اونجا اساتید عالی ای داره هم تو گرایش شبکه که دکتر حقیقت - هم تو گرایش هوش - هم تو گرایش نرم افزار می تونین برین تو اعضای هیئت علمیش فکر نمی کنم سطح علمی دانشگاه بین المللی کم باشه ضمنا امسال قطار سریع السیر قزوین و تهران افتتاح میشه که حدود ۳۰ دقیقه فاصله هست همش - |