![]() |
امکان قبولی در دانشگاه های تهران با رتبه ۲۱۰ معماری ؟ - نسخهی قابل چاپ |
امکان قبولی در دانشگاه های تهران با رتبه ۲۱۰ معماری ؟ - javad_2020 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ق.ظ
با سلام به دوستان خوب مانشتی ![]() راستی کسی میدونه معماری دانشگاه شیراز خوبه یا نه؟ به نظر شما دانشگاه اصفهان رو اول بزنم یا صنعتی اصفهان؟ |
امکان قبولی در دانشگاه های تهران با رتبه ۲۱۰ معماری ؟ - emad70 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۲۲ ق.ظ
سلام منم ۲۰۰ معماری شدم احتمال قبولی تهران چقدره؟ |
RE: امکان قبولی در دانشگاه های تهران با رتبه ۲۱۰ معماری ؟ - rubeus - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۲۴ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ق.ظ)javad_2020 نوشته شده توسط: با سلام به دوستان خوب مانشتی سلام از کلیه اساتید که سوال کردم به نتیجه زیر رسیدم: اصفهان رو بالاتر از صنعتی اصفهان بزن |
RE: امکان قبولی در دانشگاه های تهران با رتبه ۲۱۰ معماری ؟ - javad_2020 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۰۵ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۲۴ ب.ظ)rubeus نوشته شده توسط:(27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ق.ظ)javad_2020 نوشته شده توسط: با سلام به دوستان خوب مانشتی بله من هم پرسیدم گفتند که اصفهان رو بالاتر بزنید هم در شهره و هم اساتید شبکه کار و سیستمی داره، ولی صنعتی بیرون شهره نزدیک خمینی شهر امکانات خوبی داره ولی اساتید فقط تو زمینه شبکه کار می کنند و بعضی هم تمایل به برق دارند. |