تالار گفتمان مانشت
امکان قبولی در دانشگاه های تهران با رتبه ۲۱۰ معماری ؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

امکان قبولی در دانشگاه های تهران با رتبه ۲۱۰ معماری ؟ - javad_2020 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ق.ظ

با سلام به دوستان خوب مانشتیSmile به نظر شما با رتبه ۲۱۰ معماری امکان قبولی در دانشگاه های تهران هست؟
راستی کسی میدونه معماری دانشگاه شیراز خوبه یا نه؟
به نظر شما دانشگاه اصفهان رو اول بزنم یا صنعتی اصفهان؟

امکان قبولی در دانشگاه های تهران با رتبه ۲۱۰ معماری ؟ - emad70 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۲۲ ق.ظ

سلام منم ۲۰۰ معماری شدم احتمال قبولی تهران چقدره؟

RE: امکان قبولی در دانشگاه های تهران با رتبه ۲۱۰ معماری ؟ - rubeus - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۲۴ ب.ظ

(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ق.ظ)javad_2020 نوشته شده توسط:  با سلام به دوستان خوب مانشتیSmile به نظر شما با رتبه ۲۱۰ معماری امکان قبولی در دانشگاه های تهران هست؟

سلام
از کلیه اساتید که سوال کردم به نتیجه زیر رسیدم:

اصفهان رو بالاتر از صنعتی اصفهان بزن

RE: امکان قبولی در دانشگاه های تهران با رتبه ۲۱۰ معماری ؟ - javad_2020 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۰۵ ب.ظ

(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۲۴ ب.ظ)rubeus نوشته شده توسط:  
(27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ق.ظ)javad_2020 نوشته شده توسط:  با سلام به دوستان خوب مانشتیSmile به نظر شما با رتبه ۲۱۰ معماری امکان قبولی در دانشگاه های تهران هست؟

سلام
از کلیه اساتید که سوال کردم به نتیجه زیر رسیدم:

اصفهان رو بالاتر از صنعتی اصفهان بزن

بله من هم پرسیدم گفتند که اصفهان رو بالاتر بزنید هم در شهره و هم اساتید شبکه کار و سیستمی داره، ولی صنعتی بیرون شهره نزدیک خمینی شهر امکانات خوبی داره ولی اساتید فقط تو زمینه شبکه کار می کنند و بعضی هم تمایل به برق دارند.