من ۱۶۷ تجارت و آی تی هستم و ۳۵۰ امنیت ۶۴۸ نرم افزار . لظفا واسه انتخاب رشته کمکم کنید - نسخهی قابل چاپ |
من ۱۶۷ تجارت و آی تی هستم و ۳۵۰ امنیت ۶۴۸ نرم افزار . لظفا واسه انتخاب رشته کمکم کنید - shivap69 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۵ ق.ظ
سلام. واقعا نمیدونم چی کار باید بکنم. تبریز و کرمانشاه و قم و شهید مدنی و تبریز و ارومیه میگن احتمالش هست که من هیچ کدوم رو علاقه ایی ندارم به دلایل مختلف. تبریز مخابرات امن است و دکترا نداره و به مباحث برق علاقه ندارم و دور است. قم رو هرگز نخواهم رفت. شهید مدنی قوی نیست . ارومیه قوی نیست. رازی کرمانشاه دو گرایش داره که یکیش مدیریت است که فکر نمیکنم آینده خاصی داشته باشه و علاقه ی خاصی هم ندارم .و محیط های چند رسانه ایی که دکترا نداره و سالهای اولشه و انیمیشن و گرافیکه !! هدف اصلی من گرفتن دکترا است . چی کار کنم ؟ راستی آی تی جای دیگه ایی غیر از موارد بالا ممکنه قبول بشم؟ در مورد امنیت و شبکه چی ؟ در مورد نرم افزار چی ؟ مد نظرم روزانه است . |
من ۱۶۷ تجارت و آی تی هستم و ۳۵۰ امنیت ۶۴۸ نرم افزار . لظفا واسه انتخاب رشته کمکم کنید - Mohammad-A - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ ق.ظ
احتمال علوم و فنون تهران هستش (فناوریاطلاعات پزشکی) یا خواجهنصیر هم همینطور. برای دکتری نمیدونم چطور میشه. (۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۵ ق.ظ)shivap69 نوشته شده توسط: محیط های چند رسانه ایی که دکترا نداره و سالهای اولشه و انیمیشن و گرافیکه !!من فکر نمیکنم منظور از این رشته انیمیشن و گرافیک باشه. ایدهای که درباره این رشته دارم اینه که مفاهیم چندرسانهای (صدا، متن، تصویر و...) رو به همراه الگوریتمهای مرتبط بررسی میکنه. البته این ایده شخصیه. |
من ۱۶۷ تجارت و آی تی هستم و ۳۵۰ امنیت ۶۴۸ نرم افزار . لظفا واسه انتخاب رشته کمکم کنید - shivap69 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۳۶ ق.ظ
منظورم رو کلی گفتم اما از دروس اصلیش انیمیشن و پویا نمایی است . بله احتمالا همون چیزیه که شما فرمودید . اما مشکلش دکترا است . با این رتبه ی نرم افزار جایی قبول نمیشم؟ باور کنید از ۱۶۷ نا امید شدم ! |
من ۱۶۷ تجارت و آی تی هستم و ۳۵۰ امنیت ۶۴۸ نرم افزار . لظفا واسه انتخاب رشته کمکم کنید - Mohammad-A - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ ق.ظ
نرمافزار رو نمیدونم چون اینطور که میگن ضرایب تخصصی هم بالاتر بوده و همپوشانی در رشته مهندسی کامپیوتر کم شده. با ۱۶۷ به نظرم بهتر قبول میشید تا نرمافزار |
من ۱۶۷ تجارت و آی تی هستم و ۳۵۰ امنیت ۶۴۸ نرم افزار . لظفا واسه انتخاب رشته کمکم کنید - shivap69 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۲ ق.ظ
در مورد محیط های چند رسانه ایی دکتراش چی میشه ؟ مدیریت بهتره یا محیط های چند رسانه ایی ؟ ممکنه آی تی شیراز قبول بشم ؟ |
من ۱۶۷ تجارت و آی تی هستم و ۳۵۰ امنیت ۶۴۸ نرم افزار . لظفا واسه انتخاب رشته کمکم کنید - Mohammad-A - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۶ ق.ظ
ببینید من به نظرم دیگه حداکثر اصفهان رو بتونید بیارید. برای دکتری نمیدونم واقعاً اما قطعاً میتونه جای کار داشته باشه. من اطلاعات کمی دارم در اینباره. بستگی به علاقهی خود شما هم داره. ممکنه یکی بره مدیریت و خیلی هم راضی باشه. داشتیم تو همین انجمن. |
من ۱۶۷ تجارت و آی تی هستم و ۳۵۰ امنیت ۶۴۸ نرم افزار . لظفا واسه انتخاب رشته کمکم کنید - shivap69 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۸ ق.ظ
خوب اصفهان بالاتر از شیرازه. |
RE: من ۱۶۷ تجارت و آی تی هستم و ۳۵۰ امنیت ۶۴۸ نرم افزار . لظفا واسه انتخاب رشته کمکم کنید - saeedorage - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۱ ق.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۵ ق.ظ)shivap69 نوشته شده توسط: سلام.سلام متاسفانه سردرگمی شما به دلیل اطلاعات اشتباه و تعصب بیجاست. ببخشید که رک میگم اما اینجوری خیالم راحته که حرفم رو گفتم! اطلاعات اشتباه منظورم گرایش چند رسانه ای هست! انیمیشن؟؟؟؟؟؟؟ ارشد؟؟؟ دوستم کرمانشاه میخونه و میگه موضوع تز بچه ها پردازش صوت و تصویر هست. قم هرگز نخواهید رفت؟؟؟؟؟؟ مگه میخواید برید اونجا اسیری بکشید؟؟؟ کلا دو روز دانشگاهید! قراره برید درس بخونید یا مردم شناسی کنید؟ اونجا دکترا داره خودش! ارومیه و مدنی هم که قوی نیست!!!!! پس تلاش شما چی میشه این وسط؟ والا اگه تلاش زیاد باشه درصد تاثیر اینا میاد پایین! من یه سوال دارم: دقیقا علاقه شما و اولویت شما چیه؟ همه رو گفتید دوست ندارید. همه دانشگاهها و شهرهای ایران رو هم که نابود کردید. شما دهمین نفر هستید که بهش اینو میگم! با تفکراتی که تو ذهنتون هست انتخاب رشته نکنید. من دوستام کرمانشاه، شیراز، قم، تهران هستن. من با همشون حرف زدم. والا نمیان آدم رو وسط شهر دار بزنن! خود من شاهرود بودم کارشناسی! خیلیا خیلی چیزا میگفتن ولی ما رفتیم اونجا خبری نبود! خواهشا با این چیزا یک سال درس خوندن و عمرتون رو تلف نکنید! رک میگم ولی باور کنید نمیخوام زحماتتون حیف شه! نکته دیگه اینکه شاهد روزانه میارید ولی قطعا با توجه به اینکه گفتید قم نمیرید، دانشگاه شاهد رو هم تو ذهنتون ساختید که هم جوش ناجوره هم ضعیفه! کلا پست شما رو خوندم اعصابم به هم ریخت. خیلی سعی کردم هضمش کنم ولی... |
من ۱۶۷ تجارت و آی تی هستم و ۳۵۰ امنیت ۶۴۸ نرم افزار . لظفا واسه انتخاب رشته کمکم کنید - sadradin - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۹ ق.ظ
سلام امنیت اطلاعات ( گرایش ۴ ) دانشگاه شاهد روزانه قبولید ... موفق و پیروز باشید |
RE: من ۱۶۷ تجارت و آی تی هستم و ۳۵۰ امنیت ۶۴۸ نرم افزار . لظفا واسه انتخاب رشته کمکم کنید - maryam368 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۸ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۹ ق.ظ)sadradin نوشته شده توسط: سلام واقعا میشه دانشگاه شاهد روزانه رو آورد؟ منم شدم ۳۳۸ امنیت، یعنی میشه؟ فکر نکنما؟ |
RE: من ۱۶۷ تجارت و آی تی هستم و ۳۵۰ امنیت ۶۴۸ نرم افزار . لظفا واسه انتخاب رشته کمکم کنید - saeedorage - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۴۹ ب.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۸ ب.ظ)maryam368 نوشته شده توسط:(27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۹ ق.ظ)sadradin نوشته شده توسط: سلام شاهد امنیت رو با ضرائب گرایش ۴ میگیره! به رتبه گرایش امنیت کاری نداره! |