ما هم دل داریم! یکی به منه بیچاره هم کمک کنه !! - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
ما هم دل داریم! یکی به منه بیچاره هم کمک کنه !! - computerman - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۸ ب.ظ
سلام بچه ها به نظرتون من با رتبه ۳۳۰ نرم احتمال قبولی توی کدوم دانشگاه ها رو دارم؟ به نظرتون احتمال اوردن شیراز یا صنعتی شیرازو دارم؟! (( |
ما هم دل داریم! یکی به منه بیچاره هم کمک کنه !! - npour - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۳ ب.ظ
من هم خیلی کنجکاوم بدونم کجا میشه قبول شد با این حدود رتبه، منم ۳۰۲ |
RE: ما هم دل داریم! یکی به منه بیچاره هم کمک کنه !! - reza6966 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۷ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۸ ب.ظ)computerman نوشته شده توسط: سلام بچه ها فکر کنم شیراز رو نمیارید , صنعتی رو نمیدونم شما ریسک نکن , دانشگاه های دیگه رو هم بزن |
ما هم دل داریم! یکی به منه بیچاره هم کمک کنه !! - computerman - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۵ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۷ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط:والا اقا رضا با این انرژی ای که بچه های مانشت میدن من دیگه به قبولی روزانه توی هر دانشگاهی هر جایی دیگه تقریبا حس میکنم قبول نمیشم!نقل قول: سلام بچه هافکر کنم شیراز رو نمیارید , صنعتی رو نمیدونم |
RE: ما هم دل داریم! یکی به منه بیچاره هم کمک کنه !! - npour - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۷ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۷ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط:با این حدود رتبه کجا میشه آورد به نظرشما(26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۸ ب.ظ)computerman نوشته شده توسط: سلام بچه هافکر کنم شیراز رو نمیارید , صنعتی رو نمیدونم |
RE: ما هم دل داریم! یکی به منه بیچاره هم کمک کنه !! - saeed313 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۴ ب.ظ
سام دوسته عزیز... با توجه به اینکه امسال همپوشانی ها خیلی تخیلیه، هیچ کس نمی تونه با قاطعیت بگه..... ان این فایله قبولی هایه پارساله نرم افزاره(فایله پارسست) |
ما هم دل داریم! یکی به منه بیچاره هم کمک کنه !! - computerman - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۱ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۴ ب.ظ)saeed313 نوشته شده توسط: سام دوسته عزیز...سلام مرسی اقا سعید این فایلو دیدم توی انجمن قبلا شما به نظرتون چه دانشگاهایی احتمال قبولی روزانه هست؟ راستی برای رتبه خوبتون تبریک میگم |
RE: ما هم دل داریم! یکی به منه بیچاره هم کمک کنه !! - saeed313 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۶ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۱ ب.ظ)computerman نوشته شده توسط:(26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۴ ب.ظ)saeed313 نوشته شده توسط: سام دوسته عزیز...سلام مرسی اقا سعید ممنون ... البته همچین رتبه ی خوبیم نیست.... به نظرم یکی از این دانشگاه ها: یزد زنجان اراک گیلان کاشان تبریزک شاید بیاری ولی از من میشنوی امام حسینم بزن...یکی از دوستام پارسال هوا فضا قبول شد مزایاش خیلی عالیه |
ما هم دل داریم! یکی به منه بیچاره هم کمک کنه !! - computerman - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۲ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۶ ب.ظ)saeed313 نوشته شده توسط: ممنون ...مرسی امام حسین؟! فک نکنم حتی منو از درشم بذارن برم تو!! بعد بین اینایی که شما گفتین از نظر اولویت فک کنم اینجوریه نه؟ تبریز ، گیلان، یزد، اراک،کاشان؟ واقعا ممنون |
RE: ما هم دل داریم! یکی به منه بیچاره هم کمک کنه !! - saeed313 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۷ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۲ ب.ظ)computerman نوشته شده توسط:(26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۶ ب.ظ)saeed313 نوشته شده توسط: ممنون ...مرسی خواهش می کنم.... یزد تو نرم افزار قویه و در ضمن دکترا هم داره.... به نظرم ترتیب این جوری باشه بهتره: تبریز یزد اراک گیلان زنجان کاشان |
RE: ما هم دل داریم! یکی به منه بیچاره هم کمک کنه !! - reza6966 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۰ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۵ ب.ظ)computerman نوشته شده توسط: والا اقا رضا با این انرژی ای که بچه های مانشت میدن من دیگه به قبولی روزانه توی هر دانشگاهی هر جایی دیگه تقریبا حس میکنم قبول نمیشم!نه اینجوری نیست , قبول میشی شما اگر خوب انتخاب رشته کنی قبول میشی ریسک نکنید و به چند تای اول بسنده نکنید (۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۷ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: با این حدود رتبه کجا میشه آورد به نظرشما امسال حدس زدن خیلی سخت شده شما به ترتیب اولویت همه دانشگاه ها رو انتخاب کنید |
RE: ما هم دل داریم! یکی به منه بیچاره هم کمک کنه !! - shimaa - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۴ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۷ ب.ظ)saeed313 نوشته شده توسط:بنظر شما دانشگاه گیلان از زنجان بهتره؟(26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۲ ب.ظ)computerman نوشته شده توسط:(26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۶ ب.ظ)saeed313 نوشته شده توسط: ممنون ...مرسی |
ما هم دل داریم! یکی به منه بیچاره هم کمک کنه !! - r3za - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۸ ق.ظ
فکر میکنم دانشگاه اراک رو بیارید الویت آخر خیلی بهتر باشه,من چند روز تحقیق کردم فهمیم اوضاعش داغونه |
RE: ما هم دل داریم! یکی به منه بیچاره هم کمک کنه !! - npour - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۲ ق.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۸ ق.ظ)r3za نوشته شده توسط: فکر میکنم دانشگاه اراک رو بیارید الویت آخر خیلی بهتر باشه,من چند روز تحقیق کردم فهمیم اوضاعش داغونه ممنون از راهنماییتون، روزانه اراک رو بعد از شبانه کاشان بزنیم؟ |
ما هم دل داریم! یکی به منه بیچاره هم کمک کنه !! - computerman - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ق.ظ
ای بابا اراک داغونه کاشان داغونه کرمانشاه داغونه من برم خونه یخ حوض بشکنم و مس بسابم و کهنه بچه بشورم فک کنم عاقلانه تر باشه... |