حواستان به شهریه شبانه ها باشد - نسخهی قابل چاپ |
حواستان به شهریه شبانه ها باشد - Asemaneabi - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ق.ظ
سلام... من الان متوجه شدم که شهریه دوره های شبانه دانشگاه های خوب حدود ۸ میلیون در میاد.... حواستون رو جمع کنید و اگر هم وام بگیرید مدرکتون رو ازاد نمیکنند تا وامتون کامل برگردونده بشه |
RE: حواستان به شهریه شبانه ها باشد - sarehkar - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ق.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ق.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: سلام... شبانه های دانشگاه های خوب ۹ و ۱۰۰ میشه نه ۸ میلیون تازه هر سال شهریه متغیر رو زیاد هم می کنن |
حواستان به شهریه شبانه ها باشد - CATIGA - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۳ ق.ظ
منظورتون ترمی است یا در کل تحصیل؟؟؟ |
RE: حواستان به شهریه شبانه ها باشد - sarehkar - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ق.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۳ ق.ظ)CATIGA نوشته شده توسط: منظورتون ترمی است یا در کل تحصیل؟؟؟کل تحصیل بر اساس جدول های دفترچه امسال حساب کردم خودتون نگاه کنید ۳۷ واحد داریم که ۲ واحد سمینار هست و ۶ واحد پایان نامه |
حواستان به شهریه شبانه ها باشد - Amoojan - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۴ ب.ظ
هر ترمی حدود ۲ تومن میشه... ماهی ۵۰۰! به علاوه اجاره خونه و خوراک و رفت و آمد و .... خیلی میشه... شبانه اگر آدم تو شهر خودش باشه میصرفه... |
حواستان به شهریه شبانه ها باشد - ۱آسمان - ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ب.ظ
مگه مثله مدرک کارشناسی نیس که ۲یا۳سال بعد فارغ التحصیلی مدرک اصلو میدن اولش مدرک موقت میدن که لازم نیس کله وامو بدی...کارشناسی ارشد اینطور نیست؟؟ |
RE: حواستان به شهریه شبانه ها باشد - reza6966 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۲ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۴ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: هر ترمی حدود ۲ تومن میشه... ماهی ۵۰۰! یه خوبی داره واسه اونای که میخوان اپلای کنند مدرکشون بعد از پایان تحصیل آزاد هست اما روزانه ها ۱۱ , ۱۲ میلیون (دقیق مطمئن نیستم) باید بپردازند تا این مدرک آزاد شه (۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ب.ظ)۱آسمان نوشته شده توسط:(26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ق.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط:مگه مثله مدرک کارشناسی نیس که ۲یا۳سال بعد فارغ التحصیلی مدرک اصلو میدن مدرک موقت میدن مشکلی نیست , اما اگر بخوای مدرک اصلی آزاد شه یا باید تمام وام هاتو بدی یا روزانه هستی و باید مدرک رو با پول آزاد کنی |
حواستان به شهریه شبانه ها باشد - Amoojan - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۰ ب.ظ
روزانه رو بدون پول هم میشه آزاد کرد. تو فروم اپلای ابرود توضیح داده... |
RE: حواستان به شهریه شبانه ها باشد - reza6966 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۱۰ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: روزانه رو بدون پول هم میشه آزاد کرد. تو فروم اپلای ابرود توضیح داده... راهش رو بلدم اما زمان نیاز داره |
RE: حواستان به شهریه شبانه ها باشد - Asemaneabi - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ ب.ظ
نمیدونم ولی تصور میکنم واقعا برای کسایی که امکانش رو ندارند واقعا نمی ارزه اییین همه هزینه و هزینه خوابگاه و من که بعد از روزانه های شهرستان زدم |
RE: حواستان به شهریه شبانه ها باشد - reza6966 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۹ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ ب.ظ)Asemaneabi نوشته شده توسط: نمیدونم ولی تصور میکنم واقعا برای کسایی که امکانش رو ندارند واقعا نمی ارزه اییین همه هزینه و هزینه خوابگاه وحرف شما خیلی کلی هست و در این مورد باید به دانشگاه شبانه و روزانه توجه کرد به عنوان مثال اگر قضیه شبانه شریف باشه و روزانه مثلا اصفهان ... واقعا شبانه ارزش داره به طور کلی نمیشه در این باره نظر داد , باید ریز تر به این قضیه نگاه کرد |
RE: حواستان به شهریه شبانه ها باشد - Asemaneabi - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۲ ب.ظ
دوستان پارسال با ۲۱۵ شبانه آییتی دانشگاه تهران قبول شدند... و با ۲۲۲ شبانه الزهرا حالا من هم ۲۲۲ هستم... چقدر امکانش هست بتونم بیارم؟؟؟؟؟ |
RE: حواستان به شهریه شبانه ها باشد - Asemaneabi - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۷ ب.ظ
زیاد شده و من واقعا لب مرزم.. با دانشگاه تهران ۷ نفر و با الزهرا ۲ نفر... حالا چی میشه؟؟ ما چی میشیم؟؟؟؟ |
RE: حواستان به شهریه شبانه ها باشد - reza6966 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۱ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۳۶ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:(26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۲ ب.ظ)reza6966 نوشته شده توسط: یه خوبی داره واسه اونای که میخوان اپلای کنندخب شما دوسال تهرون هم باشی هیمن قدر خرجت میشه!!! بخوای خونه بگیری! ۱۰۰ درصد , درسته حرفتون بدون خونه اینقدر میشه وای به حال اینکه خونه هم بگیری |
حواستان به شهریه شبانه ها باشد - shivap - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۰۵ ب.ظ
به نظرتون چقدر احتمال داره من روزانه شیرلز قبول بشم ؟ ۱۶۷آی تی و تجارت هستم. |