تفاوت "نوبت دوم - آموزش محور" با "روزانه - آموزش محور" با "مجازی - آموزش محور" ؟؟؟ - نسخهی قابل چاپ |
تفاوت "نوبت دوم - آموزش محور" با "روزانه - آموزش محور" با "مجازی - آموزش محور" ؟؟؟ - m_parsa11 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۰ ب.ظ
سلام کسی میدونه تفاوت این سه تا چیه؟ اصن آموزش محور همون مجازیه؟ |
تفاوت "نوبت دوم - آموزش محور" با "روزانه - آموزش محور" با "مجازی - آموزش محور" ؟؟؟ - blackcode - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ب.ظ
تا جایی که من میدونم و پرسیدم آموزش محور پروژه پایانی نداره و مدرکش برای ادامه تحصیل(گرفتن دکترا)معتبر نیست البته این اطلاعات را از افراد گرفتم و ممکن هست موثق(؟)نباشه |
تفاوت "نوبت دوم - آموزش محور" با "روزانه - آموزش محور" با "مجازی - آموزش محور" ؟؟؟ - Mohammad-A - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ق.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ب.ظ)blackcode نوشته شده توسط: تا جایی که من میدونم و پرسیدم درسته موثق بوده اطلاعاتتون آموزشمحور فقط واحد پاس میشه و میره پایاننامه نیست و ادامه تحصیل هم مشکله شبانه هم همون دروس و اساتید روزانه فقط با پرداخت شهریه مصوب (توی دفترچه شهریه رو نوشته) مجازی هم اسمش روشه دیگه کلاس ندارید و با استفاده از اینترنت درس پیش میره |
تفاوت "نوبت دوم - آموزش محور" با "روزانه - آموزش محور" با "مجازی - آموزش محور" ؟؟؟ - مونا۷۰ - ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۶ ب.ظ
روزانه آموزش محور چجوریه؟ باید شهریه بدیم؟ |
تفاوت "نوبت دوم - آموزش محور" با "روزانه - آموزش محور" با "مجازی - آموزش محور" ؟؟؟ - ahoo_vahshi93 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۳۲ ب.ظ
آموزش محور روزانه دیگه شهریه نداره و روزانه هستید اما بدون پایان نامه من مدتی به عنوان مشاور با یکی از موسسات همکاری می کردم و حتی آموزش محور شریف را هم به کسی پیشنهاد نمیکردم! چون داشتن پایان نامه و حتی نمره پایان نامه در بسیاری از مصاحبه ها مخصوصا مصاحبه دکتری معیار انتخاب شما می شود |
تفاوت "نوبت دوم - آموزش محور" با "روزانه - آموزش محور" با "مجازی - آموزش محور" ؟؟؟ - مونا۷۰ - ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۷ ب.ظ
اگه کسی قصد دکتری نداشته باشه و برای ارشد آموزش محور باشه برای کار مشکل پیش میاد؟ به خصوص تدریس؟ |