معماری کامپیوتر صنعتی اصفهان یا بابل؟؟؟؟ - نسخهی قابل چاپ |
معماری کامپیوتر صنعتی اصفهان یا بابل؟؟؟؟ - hoda2001 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۶ ب.ظ
من رتبه ۱۶۵ معماری شدم.احتمالا با وضعیت تغییر ضریب تخصصی تهران قبول نمیشم می خواستم بدونم معماری کامپیوتر دانشگاه بابل چطوره؟چون خودم اهل شمال هستم و بابل بهم نزدیکتره دوست دارم بابل رو بالاتر از صنعتی اصفهان بزنم ولی نمیدونم چقد باهم فرق دارن؟ممنون میشم راهنماییم کنید |
معماری کامپیوتر صنعتی اصفهان یا بابل؟؟؟؟ - saeeed69 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ق.ظ
سلام در مورد دانشگاه بابل باید بگم که دومین سالیه که داره از طریق دفترچه دانشجو میگیره (یک بار هم تو تکمیل ظرفیت گرفت) و از لحاظ علمی هم میشه گفت که این دانشگاه تو شمال کشور اول . هر چند کامپیوترش هیئت علمی خیلی قویی نداره . شاید سال جدید استاد جدیدی بیارن . در مورد صنعتی اصفهانم تا اونجا که من میدونم خارج از شهر اصفهان و به سخت گیری معروف و این خارج شهر بودنش برای ما (شمالی ها) که به سرسبزی عادت داریم شاید یه خورده آزار دهنده باشه . البته در مورد صنعتی اصفهان اونایی که رفتن باید نظر بدن . نظر کلی : دانشگاه اصفهان برای کسی که دنبال ادامه ی تحصیل (دکتری) یا apply هست به خاطر سطح علمیش بهتره اما برای غیر اون بابل بهتره چون هم آب و هواش بهتره هم هزینه (البته برای شما که شمالی هستی) و هم مدرکش معتبره . |
RE: معماری کامپیوتر صنعتی اصفهان یا بابل؟؟؟؟ - hoda2001 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۱۲ ق.ظ
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ق.ظ)saeeed69 نوشته شده توسط: سلام منم شنیدم که صنعتی خیلی سختگیره و دپارتمان کامپیوترش هم خیلی قوی نیست،این راه دور هم ارزش نداره آدم فقط بخاطره رنک دانشگاش بره،امیدوارم اگه شبانه های تهران نشد دیگه همین بابل قبول شم. ممنون از توضیحتون |
معماری کامپیوتر صنعتی اصفهان یا بابل؟؟؟؟ - saeeed69 - 27 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۰ ب.ظ
ان شا ا.. که تهران میارید اما اگر هم بابل قبول شدید از فضای سرسبز و جو صمیمانه دانشگاه لذت ببرید . در ضمن تو ارشد بیشتر از دانشگاه خود فرد مهمه که چقدر تلاش کنه و پایان نامه ی قویی بده . با آرزوی موفقیت . |