۳۰ مهندسی دانش و علوم تصمیم - نسخهی قابل چاپ |
۳۰ مهندسی دانش و علوم تصمیم - Onix - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۵ ق.ظ
سلام بچه ها فکردم شاید کارنامه م بتونه براتون مفید باشه |
۳۰ مهندسی دانش و علوم تصمیم - ۱آسمان - ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۵۲ ب.ظ
تبریک میگم دقیقا همین اتفاق برامنم افتاد ...واسه نرم افزار خوندم اما رتبم بد شد ولی علوم گرایش ۲شدم ۵۵ بازم خداروشکر میکنم حداقل علومو قبول میشم ممکنه شبانه تهران یا روزانه خوارزمی قبول بشم؟ |
۳۰ مهندسی دانش و علوم تصمیم - Onix - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۰ ق.ظ
راستش شبانه تهران و روزانه خوارزمی رو برای خودمم مطمئن نیستم ولی علوم اقتصادی رو ایشالا دیگه هستیم هرچی قبول شدین به نظرمن اوکی کنید چون دانشگاهها همشون مثل هم هستن وفردا که فارغ التحصیل شدی اصلا کسی نمیپرسه کجا بودی یا پایان نامه ت چی بود .... |
۳۰ مهندسی دانش و علوم تصمیم - ۱آسمان - ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ ق.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۰ ق.ظ)Onix نوشته شده توسط: راستش شبانه تهران و روزانه خوارزمی رو برای خودمم مطمئن نیستم ولی علوم اقتصادی رو ایشالا دیگه هستیمشما که حتما شبانه تهران یا روزانه خوارزمیو میاری من شاید قبول نشم در مورده دانشگاه علوم اقتصادی اطلاع نداری؟؟که چیجور دانشگاهی؟ |
RE: ۳۰ مهندسی دانش و علوم تصمیم - ppp1486 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۲ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ ق.ظ)۱آسمان نوشته شده توسط:(26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۰ ق.ظ)Onix نوشته شده توسط: راستش شبانه تهران و روزانه خوارزمی رو برای خودمم مطمئن نیستم ولی علوم اقتصادی رو ایشالا دیگه هستیمشما که حتما شبانه تهران یا روزانه خوارزمیو میاری من شاید قبول نشم درود بر شما دوست عزیز چند تا از دوستام همین دانشگاه علوم اقتصادی تهران علوم خوندن می گفتن اصلا جالب نیست پشیمون شده بودن که رفته بودن ولی خب به هر حال تهرانه شما رو رتبه گرایش اولتون چند شده؟؟؟ |
۳۰ مهندسی دانش و علوم تصمیم - ۱آسمان - ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۱ ب.ظ
مجبورم دیگه گرایش ۲کلا چند تا دانشگاه ارایه میشه!!!گرایش۱/۳۹۰شدم (۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۲ ب.ظ)ppp1486 نوشته شده توسط:مجبورم دیگه گرایش ۲کلا چند تا دانشگاه ارایه میشه!!!گرایش۱/۳۹۰شدم(26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ ق.ظ)۱آسمان نوشته شده توسط:(26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۰ ق.ظ)Onix نوشته شده توسط: راستش شبانه تهران و روزانه خوارزمی رو برای خودمم مطمئن نیستم ولی علوم اقتصادی رو ایشالا دیگه هستیمشما که حتما شبانه تهران یا روزانه خوارزمیو میاری من شاید قبول نشم چرا راضی نبودن؟؟مشکلش چی بود؟؟راستی خوابگاه میدن؟؟ |
RE: ۳۰ مهندسی دانش و علوم تصمیم - Onix - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۴ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ ق.ظ)۱آسمان نوشته شده توسط:(26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۰ ق.ظ)Onix نوشته شده توسط: راستش شبانه تهران و روزانه خوارزمی رو برای خودمم مطمئن نیستم ولی علوم اقتصادی رو ایشالا دیگه هستیمشما که حتما شبانه تهران یا روزانه خوارزمیو میاری من شاید قبول نشم خدا کنه خوارزمی رو بیارم علوم اقتصادی رو نمیشناسم... |