رتبه های خوبی که یک سال پشت کنکور بودن ، لطفا نظر بدن... - نسخهی قابل چاپ |
رتبه های خوبی که یک سال پشت کنکور بودن ، لطفا نظر بدن... - explorer - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۲۲ ب.ظ
با سلام خدمت دوستان. میخواستم از دوستانی چه امسال یا هر سالی که رتبه خوبی آوردن و سال دومشون یا چندم بوده که کنکور میدادن نظراتشون رو راجع به اون سال دومی که خوندن بگن. مثلا سال چه کارهایی کردن؟؟؟ چه کارهایی نکردن؟؟؟ اشکالشون واسه سال اول چی بوده؟؟ و کلا هر چی به نظرشون میرسه که احتمال میدن واسه امثال من میتونه مفید باشه رو لطفا بفرمایید... با تشکر. |
رتبه های خوبی که یک سال پشت کنکور بودن ، لطفا نظر بدن... - explorer - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۰ ب.ظ
جهت دیده شدن دوستان مورد نظر... |
RE: رتبه های خوبی که یک سال پشت کنکور بودن ، لطفا نظر بدن... - hamed_12 - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۲ ب.ظ
ایده ی خیلی خوبیه. من کارنامه پارسال و امسال خودمو گذاشتم خودتون می تونید مقایسه کنید. |
رتبه های خوبی که یک سال پشت کنکور بودن ، لطفا نظر بدن... - explorer - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۶ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۲ ب.ظ)hamed_12 نوشته شده توسط: ایده ی خیلی خوبیه.عکس سمت چپ باز نمیشه. اگه سایر دوستان هم همکاری کنن ممنون میشم. |
RE: رتبه های خوبی که یک سال پشت کنکور بودن ، لطفا نظر بدن... - chahianm - 03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۲۳ ق.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۲۲ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: با سلام خدمت دوستان. سلام من تونستم با ۴ماه درس خوندن رتبه ۷۶۰ پارسال رو به ۲۳ امسال تبدیل کنم سال گذشته درسته که در هفته ۳روز دانشگاه میرفتم اما اینقدر به خودم امیدوار بودم که فکرمیکردم نخونده رتبه یکم...اما امسال که شروع به خوندن کردم میدیدم که پارسال چه انتظار بیجایی ازخودم داشتم و۶۰ درصد مطالب رو برای خودم حذف کرده بودم که خیلی اذیت نشم اما امسال اون ۶۰ درصد رو به ۲۰ درصد رسوندم وخداراشکر جواب داد. |
رتبه های خوبی که یک سال پشت کنکور بودن ، لطفا نظر بدن... - خانه سبز - ۰۳ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۲۸ ق.ظ
روحیه خوب تو ماه اخر داشتن خیلی مهمه |
RE: رتبه های خوبی که یک سال پشت کنکور بودن ، لطفا نظر بدن... - n268 - 03 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۰۳ ب.ظ
من سال اولم بود .خوب نشدم اما همش تجربه بود -اینکه چطوری و با چه برنامه ریزی درس بخونم - اینکه آزمون آزمایشی هر جایی رو ثبت نام نکنم و جامعه اماری مهم نیست.مهم برنامه ریزیه اون موسسه ست -اینکه اگه از مهر و ابان شروع کنیم و بار اولمون باشه نمیرسیم تموم کنیم -از این شاخه به اون شاخه نپریم و همون کتابی که داریمو خوب بفهمیم -مقدار ساعت مطالعه اصلا مهم نیست.مهم اینه که مباحث رو طبق برنامه ریزی جلو ببریم و خونده باشیم .... |
RE: رتبه های خوبی که یک سال پشت کنکور بودن ، لطفا نظر بدن... - ۸۸۸۹۲۲۳ - ۰۴ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۰ ق.ظ
سلام مهمترین مسئله در زندگی داشتن هدف.به نظر من بدون هدف حتی نمیشه نفس کشید! پس اول باید با خودتون بنشینید دو دو چهارتا کنید ببینید واقعا دوست دارید رتبه برتر رشته خودتون شید یا نه. بعد از تصمیم گیری باید عاقلان فکر کرد و دونست برای رسیدن و انجام هرکاری نیازمن یکسزی وسایل و امکانات هست.وباز بعد از دونستن وبررسی موارد لازم با خودتون حساب کنید ببینید شما میتونید حداقل ۵۰ درصد اون موارد رو فراهم کنید. . . اگه پاسخ تون مثبت بود. با تلاش و پشتکار بدونید شما قطعا رتبه برتر سال بعد رشته تون هستید.و بدونید درست درس خوندن مهمتر از ساعات درس خوندنه. دوستانی که مطلب منو مفید دونستن.من در خدمتشونم. من رتبه ۲۷ آی تی گرایش امنیت و شبکه شدم. |