![]() |
آگه آدم شبانه قبول شه و نره محرومیت نداره ؟؟؟؟ - نسخهی قابل چاپ |
آگه آدم شبانه قبول شه و نره محرومیت نداره ؟؟؟؟ - parinaz_st70 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۰۵ ب.ظ
دقیقن کجای دفترچه نوشته ؟ پیدا نمیکنم. میخوامخیالم راحت شه که اگه شبانه قبول شدم و نرفتم باز بتونم کنکور بدم فقط نوشته که دانشجوهای روزانه نمیتونن کنکور ۹۴ شرکت کنن . چیز دیگه ای ننوشته راجع به شبانه |
RE: آگه آدم شبانه قبول شه و نره محرومیت نداره ؟؟؟؟ - mndn - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۴ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۰۵ ب.ظ)parinaz_st70 نوشته شده توسط: دقیقن کجای دفترچه نوشته ؟ پیدا نمیکنم. میخوامخیالم راحت شه که اگه شبانه قبول شدم و نرفتم باز بتونم کنکور بدم سلام دوست عزیز اگه نمیخوای بری پس چرا میزنی ؟؟؟؟؟ این طوری امید یک نفر را نا امید کردی ، شاید اون دانشگاه تکمیل ظرفیت نذاره اون موقع حق یک نفر را گرفتی ،،،،، یک سال از عمر یک نفر را تلف کردی،،،،،،، |
RE: آگه آدم شبانه قبول شه و نره محرومیت نداره ؟؟؟؟ - نازین - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۷ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۴ ب.ظ)mndn نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۰۵ ب.ظ)parinaz_st70 نوشته شده توسط: دقیقن کجای دفترچه نوشته ؟ پیدا نمیکنم. میخوامخیالم راحت شه که اگه شبانه قبول شدم و نرفتم باز بتونم کنکور بدم مگه با این رتبه شبانه قبول می شین؟می شه لطفا بگین من رتبمم نزدیک رتبه شماست. |
RE: آگه آدم شبانه قبول شه و نره محرومیت نداره ؟؟؟؟ - نازین - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۹ ب.ظ
محرومیت نداره.ولی می شه بگین با ۳۸۳ می شه شبانه قبول شد یانه؟ممنون |
RE: آگه آدم شبانه قبول شه و نره محرومیت نداره ؟؟؟؟ - parinaz_st70 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۲۹ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۴ ب.ظ)mndn نوشته شده توسط:(23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۰۵ ب.ظ)parinaz_st70 نوشته شده توسط: دقیقن کجای دفترچه نوشته ؟ پیدا نمیکنم. میخوامخیالم راحت شه که اگه شبانه قبول شدم و نرفتم باز بتونم کنکور بدم عمر من هم یه سال تلف شده و قراره یه سال دیگه هم تلف شه دوست عزیز . . اگه بخوام غصه بخورم خودم الان از همه بدبخت ترم . میخواستم ببینم این امکان رو دارم یا نه . (۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۹ ب.ظ)نازین نوشته شده توسط: محرومیت نداره.ولی می شه بگین با ۳۸۳ می شه شبانه قبول شد یانه؟ممنون راجع یه شهرای بزرگ نمیدونم ولی فکر میکنم سمنان و شاهرود و اهواز و تبریز (الان دقیقن نمیدونم همشون شبانه دارن یا نه) شانسی باشه .هر چند که من این شهر ها رو نمیزنم. |