![]() |
سلام میشه ب من کمک کنید من رتبم ۲۸۵ توی گرایش تجارت و مهندسی فناوری اطلاعات و ۴۰۶ هوش - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
سلام میشه ب من کمک کنید من رتبم ۲۸۵ توی گرایش تجارت و مهندسی فناوری اطلاعات و ۴۰۶ هوش - maryam.zs69@yahoo.com - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۰۲ ب.ظ
سلام میشه ب من کمک کنید من رتبم ۲۸۵ توی گرایش تجارت و مهندسی فناوری اطلاعات و ۴۰۶ هوش شدم تو کدومش دانشگاه بهتری میارم احتمال کجاها هست ؟ شبانه تهران یا شیراز میارم ؟؟؟؟؟ و در مورد دانشگاه مالک اشتر شاهد خوارزمی اینا کسی می دونه خوبه یا بد ؟ ![]() |
من کجا میارمممممممممم؟ - maryam.zs69@yahoo.com - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۲ ب.ظ
۲۸۵ ای تی و ۴۰۶ هوش ! ![]() |
RE: سلام میشه ب من کمک کنید من رتبم ۲۸۵ توی گرایش تجارت و مهندسی فناوری اطلاعات و ۴۰۶ هوش - CATIGA - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۲ ب.ظ)maryam.zs69@yahoo.com نوشته شده توسط: ۲۸۵ ای تی و ۴۰۶ هوش ! جالبه شما رتبتون ۵ تا از من بهتره در گرایش تجارت بهتره من هم مثل شما سردرگم هستم سال قبل تا ۲۷۰ قبول شدن تو تجارت شهرستان اما من فکر کنم شما هوش بهتر قبول می شید یعنی با اطمینان بیشتر امیدوارم موفق باشید |
RE: سلام میشه ب من کمک کنید من رتبم ۲۸۵ توی گرایش تجارت و مهندسی فناوری اطلاعات و ۴۰۶ هوش - maryam.zs69@yahoo.com - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۵۴ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ ب.ظ)CATIGA نوشته شده توسط:(24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۲ ب.ظ)maryam.zs69@yahoo.com نوشته شده توسط: ۲۸۵ ای تی و ۴۰۶ هوش ! شهرستان مثلا کجا ؟ روزانه شبانه اصفهان تهران شیراز نمیشه با این رتبه ؟ |
سلام میشه ب من کمک کنید من رتبم ۲۸۵ توی گرایش تجارت و مهندسی فناوری اطلاعات و ۴۰۶ هوش - saeedorage - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۴ ق.ظ
سلام من پارسال با ۲۷۴ شبانه شاهد قبول شدم. کاری به سطح دانشگاه ندارم اما به سر اساتیدم قسم می خورم. چون واسه رشته ما هیئت علمی ندارن، از بیرون میارن! مثلا از دانشگاه تهران و تربیت مدرس! فقط دکتر دوستاری هیئت علمی امنیت حساب میشه که به نوعی پدر PKI تو ایرانه! چون با ضرائب آی تی، میتونی امنیت قبول بشید و تهران هم باشید، به نظرم انتخاب بدی نباشه! البته نگید از دانشگاه خودش تعریف میکنه، بدون تعصب میگم! کمک دیگه ای هم خواستید در خدمتم. |
RE: سلام میشه ب من کمک کنید من رتبم ۲۸۵ توی گرایش تجارت و مهندسی فناوری اطلاعات و ۴۰۶ هوش - CATIGA - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ ق.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۴ ق.ظ)saeedorage نوشته شده توسط: سلام با سپاس فراوان آخرین رتبه پذیرفته شده در شاهد چند بوده ؟ تا چه رتبه ای برای مصاحبه دعوت شدند؟ (۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۵۴ ب.ظ)maryam.zs69@yahoo.com نوشته شده توسط: شهرستان مثلا کجا ؟ روزانه شبانه اصفهان تهران شیراز نمیشه با این رتبه ؟ منظورم شهرای کوچکتره مثل کرمانشاه و ... مثلا پارسال علاوه بر این دوستمون یکی با ۲۵۹ روزانه ارومیه قبول شده من خودم هم دقیق نمی دونم اینطوری فهمیدم من که لیست قبول شده های هوش رو دیدم ۴۲۰ فردوسی ۵۳۲ شاهرود ۵۶۲ یزد اما همه شبانه |
سلام میشه ب من کمک کنید من رتبم ۲۸۵ توی گرایش تجارت و مهندسی فناوری اطلاعات و ۴۰۶ هوش - saeedorage - 25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ق.ظ
آخرین رتبه خودم بودم ![]() |
RE: سلام میشه ب من کمک کنید من رتبم ۲۸۵ توی گرایش تجارت و مهندسی فناوری اطلاعات و ۴۰۶ هوش - maryam.zs69@yahoo.com - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۳ ب.ظ
(۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ق.ظ)saeedorage نوشته شده توسط: آخرین رتبه خودم بودم شاهد شرایط خاص داره ؟ مثل چادر و مصاحبه اینا ؟ الزهرا چطوره ؟اون شرایط خاص و چادر مصاحبه نداره ؟ |
سلام میشه ب من کمک کنید من رتبم ۲۸۵ توی گرایش تجارت و مهندسی فناوری اطلاعات و ۴۰۶ هوش - shivap - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۲ ب.ظ
به نظرتون من که رتبه ام ۱۶۷تجارت و آی تی هستم امکانش هست روزانه شیراز قبول بشم؟ شاهد چی؟ |
RE: سلام میشه ب من کمک کنید من رتبم ۲۸۵ توی گرایش تجارت و مهندسی فناوری اطلاعات و ۴۰۶ هوش - saeedorage - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۵۸ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۳ ب.ظ)maryam.zs69@yahoo.com نوشته شده توسط:(25 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ ق.ظ)saeedorage نوشته شده توسط: آخرین رتبه خودم بودم شاهد فقط دخترا باید چادری باشند! فرق دیگه ای از نظر سخت گیری و ... نداره! جو دانشگاه هم خوبه! اما چادر واجبه! مصاحبه هم اگه کتبی خوب بدید، شفاهی نمیگیرن! (۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۲ ب.ظ)shivap نوشته شده توسط: به نظرتون من که رتبه ام ۱۶۷تجارت و آی تی هستم امکانش هست روزانه شیراز قبول بشم؟ شاهد که روزانه میارید حتما! پارسال دوستم با ۱۳۰ آی تی پزشکی تهران شبانه آورد. به نظرم شیراز هم میارید با این اوصاف! |
RE: سلام میشه ب من کمک کنید من رتبم ۲۸۵ توی گرایش تجارت و مهندسی فناوری اطلاعات و ۴۰۶ هوش - maryam.zs69@yahoo.com - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۰۰ ب.ظ
الزهرا هم چادر هست؟ شاهد و الزهرا واسه اپلای کردن مشکل نداره ؟ |
سلام میشه ب من کمک کنید من رتبم ۲۸۵ توی گرایش تجارت و مهندسی فناوری اطلاعات و ۴۰۶ هوش - fa_shinobi - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۷ ب.ظ
الزهرا که صد در صد چادر واجبه |
RE: سلام میشه ب من کمک کنید من رتبم ۲۸۵ توی گرایش تجارت و مهندسی فناوری اطلاعات و ۴۰۶ هوش - maryam.zs69@yahoo.com - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۴۲ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۷ ب.ظ)fa_shinobi نوشته شده توسط: [quote='maryam.zs69@yahoo.com' pid='273497' dateline='1400250652']الزهرا که صد در صد چادر واجبه [/qu حدستونه یا مطمئنی ؟ ![]() |
سلام میشه ب من کمک کنید من رتبم ۲۸۵ توی گرایش تجارت و مهندسی فناوری اطلاعات و ۴۰۶ هوش - fa_shinobi - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۵۲ ب.ظ
دانشگاه شاهد مصاحبه داره؟ اگه آره چطوره؟ اگه توش رد بشیم چی؟ تفکیک جنسیتی چی هست؟ |
RE: سلام میشه ب من کمک کنید من رتبم ۲۸۵ توی گرایش تجارت و مهندسی فناوری اطلاعات و ۴۰۶ هوش - saeedorage - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۵۹ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۵۲ ب.ظ)fa_shinobi نوشته شده توسط: دانشگاه شاهد مصاحبه داره؟ اگه آره چطوره؟ اگه توش رد بشیم چی؟ مصاحبه که داره! عقیدتیه (شفاهی و کتبی) اگه شفاهی عالی باشید دیگه شفاهی نمیگیرن! اگه رد بشید هم انگار اینجارو انتخاب نکردید اصلا، میره انتخابهای بعدی! تفکیک جنسیتی هم نداره اصلا! اگه سوال دیگه ای هم دارید تو یاهو بپرسید همیشه هستم! yahoo ID: saeed_orage |